Nuria Parriaz-Diaz — Kristina Mladenovic: pronosticuri Tenis WTA Rabat

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Parriaz-Diaz vs. Mladenovic.

Miercuri la pranz, 18/05/2022, nu mai devreme de ora 16:00, Nuria Parriaz-Diaz si Kristina Mladenovic vor juca in faza optimilor de finala a competitiei WTA Series Tour de la Rabat (Maroc, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 1.31 @ Nuria Parriaz-Diaz vs. 3.45 @ Kristina Mladenovic!

NURIA PARRIAZ-DIAZ (#48 WTA)

Are treizeci de ani, trece prin cea mai buna perioada a carierei si are in palmares doua titluri de nivel WTA 125k Series Tour – Bastad (zgura, 2021) si Columbus (hard indoor, 2021). S-a nascut la Granada (Spania) si are resedinta la Valencia (Spania), este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, are si doua prezente in echipa de Fed Cup a spaniolilor si beneficiaza de suportul antrenorului Carlos Boluda! Are capacitatea impresionanta de a se adapta la toate suprafetele de joc.

  • VICTORII Parriaz vs. Mladenovic: nu au jucat

KRISTINA MLADENOVIC (#110 WTA)

A implinit in urma cu doar cateva zile varsta de douazeci si noua de ani, are foarte multa experienta la cel mai inalt nivel si foarte multe titluri importante cucerite in special la dublu (fost numar unu mondial la dublu si fost numar zece mondial la simplu), dar de vreun sezon si jumatate incoace a luat-o pe o serioasa panta descendenta, n-a mai izbutit vreo performanta notabila si poate ca principalul motiv este faptul ca a renuntat la a mai colabora cu vreun antrenor, pregatindu-se deseori cu mama ei – Dzenita.

  • VICTORII Mladenovic vs. Parriaz: nu au jucat

Nuria Parriaz-Diaz – Kristina Mladenovic: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata chiar in minim de seturi si cu handicap la game-uri de iberica, in conditiile in care la ora actuala trece printr-o forma mult mai buna si de regula nu “pacaleste tenisul”. Nuria Parriaz-Diaz a ajuns pana-n turul al doilea saptamanile trecute pe zgura Masters-urilor de la Madrid si Roma, iar in runda inaugurala de la Rabat WTA a invins-o pe canadianca Carol Zhao (7-6 1-6 6-2 / si-a cedat serviciul de trei ori, dar pe parte de retur si-a procurat saisprezece mingi de break – doar trei dintre ele fructificate totusi), cedand clar cel de-al doilea set pe fond de relaxare. De cealalta parte, frantuzoaica Kristina Mladenovic a avut parte de un duel cu mult mai complicat in compania conationalei Tessah Andrianjafitrimo (6-3 3-6 7-6 / peste trei ore petrecute pe teren, nu a expediat vreun as, a comis nu mai putin de unsprezece duble greseli, si-a cedat serviciul de sapte ori, realizand tot atatea break-uri pe parte de retur), salavand in tie-break-ul setului decisiv chiar o minge de meci.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -3,5 games @ Nuria Parriaz-Diaz
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde