Novak Djokovic — Thanasi Kokkinakis: pronosticuri Tenis ATP Wimbledon

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Djokovic vs. Kokkinakis.

Miercuri la pranz, 29/06/2022, nu mai devreme de ora 13:00, Novak Djokovic si Thanasi Kokkinakis vor juca in turul al doilea al competitiei de Grand Slam de la Wimbledon (Marea Britanie, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.03 @ Novak Djokovic vs. 12.50 @ Thanasi Kokkinakis!

NOVAK DJOKOVIC (#3 ATP)

Si-a trecut in cont in runda inaugurala a actualei editii a Grand Slam-ului de la Wimbledon cea de a #80-a victorii pe iarba londoneza, fiind primul tenismen din istoria acestui sport care isi trece in palmares acest numar de succesuri la toate cele patru turnee majore! Fara a participa la vreun turneu pregatitor ante-Wimbledon, sarbul a declarat ca a intampinat ceva dificultati in a se adapta la conditiile de joc de pe arena centrala, in ideea in care a si plouat afara si organizatorii au fost nevoiti sa traga acoperisul.

  • VICTORII Djokovic vs. Kokkinakis: 6-4 6-4 6-4 (French Open, 2015, zgura)

THANASI KOKKINAKIS (#79 ATP)

Are douazeci si sase de ani, s-a nascut si are resedinta la Adelaide (Australia), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si poseda un prim serviciu generator de asi, beneficiaza de suportul antrenorilor Todd Langman & Todd Ley! A mai fost prezent in patru randuri pe iarba Grand Slam-ului de la Wimbledon, dar se afla in premiera in turul al doilea. Va fi prezent si pe tabloul de dublu, acolo unde face pereche cu conationalul Nick Kyrgios – nimeni altul decat cel alaturi de care a izbutit sa triumfe in startul sezonului in competitia de dublu de la Australian Open!

  • VICTORII Kokkinakis vs. Djokovic: nici o victorie

Novak Djokovic – Thanasi Kokkinakis: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cei doi combatanti, exact pe tiparul precedentului si singurului meci direct care s-a desfasurat tot in cadrul unui Grand Slam si a insumat un total de treizeci de game-uri, luand in considerare faptul ca sarbul inca nu este la suta la suta din potentialul lui adevarat pe acest tip de suprafata, in timp ce outsider-ul australian stie ca n-are nimic de pierdut si a evoluat foarte bine in runda inaugurala! Thanasi Kokkinakis l-a eliminat in minim de seturi – tot din postura de outsider – pe polonezul Kamil Majchrzak (7-6 6-2 7-5 / saptesprezece asi expediati, sase duble greseli comise, si-a cedat serviciul o singura data, realizand patru break-uri pe parte de retur, a trimis cincizeci si patru de lovituri direct castigatoare – facand si treizeci si sapte de erori nefortate), in timp ce multiplul campion de la Wimbledon – sarbul Novak Djokovic – a avut nevoie de patru seturi pentru a trece de sud-coreeanul Soon Woo Kwon (6-3 3-6 6-3 6-4 / cinsprezece asi expediati, doua duble greseli comise, si-a cedat serviciul de doua ori, realizand patru break-uri pe parte de retur, a trimis treizeci si una de lovituri direct castigatoare – facand si douazeci si noua de erori nefortate).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
64 / 7 / 56
Calcul:
-965 RON
ROI:
-7.6 %
Pariuri:
1002 / 77 / 765
Calcul:
-5 270 RON
ROI:
-2.9 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 130
64 / 7 / 56
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1850
1002 / 77 / 765
Calcul
ROI: -2.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 29,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii