Novak Djokovic — Soon Woo Kwon: pronosticuri Tenis ATP Wimbledon

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Djokovic vs. Kwon.

Luni la pranz, 27/06/2022, nu mai devreme de ora 15:30, Novak Djokovic si Soon Woo Kwon vor juca in runda inaugurala a competitiei de Grand Slam de la Wimbledon (Marea Britanie, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.01 @ Novak Djokovic vs. 18.00 @ Soon Woo Kwon!

NOVAK DJOKOVIC (#3 ATP)

A ajuns la treizeci si cinci de ani, iar pierderea fotoliului de lider mondial are de a face cu vechiul scandal pricinuit de refuzul categoric al sarbului de a se vaccina anti-coronavirus! De parca nu era de ajuns, organizatorii de la Wimbledon au hotarat sa nu acorde puncte la aceasta editie a Grand Slam-ului pentru a nu-i discrimina si mai mult pe tenismenii sovietici care si-au luat interzis in urma razboiului. Astfel, “Nole” va pierde cele 2,000 de puncte, fiind campionul en-titre, urmand a ajunge al #7-lea in lume dupa competitia de pe iarba londoneza! Singura miza pusa-n joc este acea titulatura de cel mai titrat tenismen din istoria acestui sport – in lupta directa fiind cu spaniolul Rafael Nadal pentru titlurile de Grand Slam.

  • VICTORII Djokovic vs. Kwon: 6-1 6-3 (Belgrad, 2021, zgura)

SOON WOO KWON (#75 ATP)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut la Sangju (Coreea de Sud) si s-a mutat ulterior la Seoul (Coreea de Sud), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,80m si beneficiaza de suportul antrenorului Daniel Yoo! Prezent pentru doar a patra oara pe iarba Grand Slam-ului de la Wimbledon – 2017 (faza calificarilor), 2019 (runda inaugurala), 2021 (turul al doilea). Chiar daca este un tenismen de suprafete rapide, sud-coreeanul n-a excelat niciodata pe iarba!

  • VICTORII Kwon vs. Djokovic: nici o victorie

Novak Djokovic – Soon Woo Kwon: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un succes in minim de seturi al sarbului, fara ca vreunul din seturi sa intre in prelungiri, in conditiile in care exista o diferenta certa de valoare si de experienta intre cei doi combatanti, mai ales daca vorbim de iarba si in general de Grand Slam-uri! Novak Djokovic a jucat in urma cu cateva zile un demonstrativ pe iarba de la Hurlingham, invingandu-l acolo fara drept de apel pe canadianul Felix Auger Aliassime (6-2 6-1), demonstrand ca este in forma maxima inainte de startul Wimbledon-ului. De cealalta parte, asiaticul Soon Woo Kwon a fost prezent pe iarba de la Surbiton challenger – infrangere la australianul Christopher O’Connell (6-4 4-6 3-6), apoi pe iarba de la Hertogenbosch – infrangere si mai drastica la francezul Hugo Gaston (2-6 1-6). Nu trebuie sa omitem nici rezultatul precedentului meci direct – din sezonul precedent, de pe zgura de la Belgrad: sarbul a realizat cinci break-uri pe atunci.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 6 / 54
Calcul:
-455 RON
ROI:
-3.5 %
Pariuri:
1022 / 77 / 778
Calcul:
-5 349 RON
ROI:
-2.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 131
71 / 6 / 54
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1878
1022 / 77 / 778
Calcul
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sub 18,5 game-uri în meci @ Novak Djokovic

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii