Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Novak Djokovic - Roger Federer – pariu special tenis 30.01.2020

Avem un meci de legenda aici, cel dintre Nole Djokovic si Roger Federer, din semifinala turneului de Grand Slam Australian Open 2020.

Novak Djokovic - Roger Federer – pariu special tenis 30.01.2020

Doi dintre cei trei corifei ai tenisului ce au scris istoria acestui sport in ultimii 10-15 ani, Roger Federer si Nole Djokovic, se vor intalni pentru a 50-a oara in cariera. 

Va voi oferi un pont special, pe masura acestui meci extraordinar, la o cota atractiva, de 2.65.

Gasiti acest pariu  la  casa de pariuri Superbet, in zona pariurilor speciale. 

Profil serviciu Australian Open - Nole Djokovic 

Sarbul Djokovic se afla in cursa pentru castigarea celui de-al optulea turneu de Grand Slam de la Melbourne si va recuceri, cel mai probabil, si locul 1 ATP, dupa eliminarea lui Rafa Nadal din turneu.

Privind strict din perspectiva serviciului, Nole Djokovic a servit 59 de asi in cele cinci meciuri de pana acum, si si-a pierdut serviciul de cinci ori.

 Patru dintre dintre cele cinci break-uri au fost cedate insa de Nole in primul meci, cel cu Struff, cand nu intrase inca in regim de croaziera. A fost, de altfel, si singurul meci in care Nole a pierdut set pana acum.

 Nole a servit impetial apoi, si si-a mai cedat o singura data serviciul, in fata lui Diego Schwartzman. In acest turneu, Djokovic a convertit in puncte cel putin 75% dintre mingile jucate cu primul serviciu, acest procent ajungand pana la 86% in meciul cu Milos Raonic.

Ceea ce e interesant din punct de vedere al pontului pe numarul de asi pentru care am optat, este felul in care Nole a reusit sa serveasca asi cu servicii de viteze in jur de 170-180 km/h, folosind din plin efectul slice.

Nu forta este determinanta la serviciul lui Djokovic, ci plasamentul acestuia si felul imprevizibil  in care sare mingea dupa contactul cu solul.

Profil serviciu Australian Open Roger Federer 

Zeul tenisului, Roger Federer are 38 de ani si a acces in aceasta semifinal dupa doua meciuri epice, contra lui John Millman si a lui Tennys Sandgren, in care a supravietuit ca prin minune.

Au fost si doua time-out-uri medicale in ultimul meci, se pare ca au fost si mai sunt niste dureri la spate si la inghinali, e greu pentru oricine sa se recupereze dupa doua meciuri de cate patru ore. Chiar si pentru Federer.

Roger a servit in total 51 de asi in cinci meciuri jucate la acest turneu, dar in ultimele doua meciuri a servit doar cate cinci. Procentul punctelor reusite cu primul serviciu a ramas mare, dar numarul sailor a scazut in ultimele doua meciuri. 

Nu stiu daca Roger mai are destula energie in rezervor pentru a aborda si acest meci in deplinatatea fortei fizice, dar e sigur ca va incerca sa o faca, mentalitatea sa de campion il mentine in lupta.

Djokovic vs Federer- cote pariuri si pontul meu

Rivalitatea celor doi este veche si dupa atatea meciuri directe, e foarte greu ca vreunul dintre protagonisti sa vina cu surprize. Voi incerca sa speculez aici faptul ca Federer este obosit si ca starea sa fizica nu o sa ii permita, probabil, sa aiba forta si acuratetea cu care isi “incarca” serviciul si care l-au facut celebru.

In plus, Djokovic este cel mai bun jucator de retur din circuit si stie foarte bine cum sa gestioneze loviturile de serviciu ale lui Fedex.

Voi miza, asadar, pe mai multi asi in contul lui Nole Djokovic.

Prieteni, va asteptam zilnic pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete de la Australian Open 2020, dar si articole foarte utile pentru pariurile sportive la sectiunea  scoala pariorilor.

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.65
Logoul casei de pariuri Superbet - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 1 / 29
Calcul:
-1 512 RON
ROI:
-36.0 %
Pariuri:
465 / 34 / 466
Calcul:
-4 622 RON
ROI:
-4.8 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 42
12 / 1 / 29
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 965
465 / 34 / 466
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Mai multi asi Novak Djokovic