Novak Djokovic — Gael Monfils
Incheiat

Novak Djokovic — Gael Monfils: pronosticuri Tenis ATP Madrid

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Djokovic vs. Monfils.

Duminica la pranz, 03/05/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Novak Djokovic si Gael Monfils vor juca in turul al doilea al competitiei ATP Masters Series de la Madrid (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.23 @ Novak Djokovic vs. 4.30 @ Gael Monfils!

NOVAK DJOKOVIC (#1 ATP)

Chiar daca n-a participat decat la trei competitii oficiale pe parcursul acestor prime patru luni ale sezonului regulat – ATP Dubai (sfert-finalist), Masters-ul de la Monte Carlo (turul al doilea), ATP Belgrad (finalist) – sarbul a fost capabil sa-si pastreze titulatura de lider mondial al ierarhiei de simplu! Chiar daca nu este un asa-zis zgursit la baza, “Nole” a reusit performante notabile de-a lungul carierei in cadrul Masters-ului de la Madrid – semifinalist (2007, 2009, 2017), campion (2011, 2016, 2019).

  • VICTORII Djokovic vs. Monfils: 4-6 6-3 6-1 6-3 (Australian Open, 2018, hard outdoor), 6-3 6-2 (ATP Cup, 2020, hard outdoor), 2-6 7-6 6-1 (Dubai, 2020, hard outdoor) * am luat in considerare cele mai recente trei meciuri directe, sarbul conduce la general cu 17-1 (competitii oficiale) *

GAEL MONFILS (#21 ATP)

Are treizeci si cinci de ani si o vasta experienta in spate la cel mai inalt nivel, a fost intodeauna mai degraba acel one-man-show pe terenul de joc, acel tenismen care a obtinut rezultate si performante mai degraba gratie talentului nativ si a perseverentei, decat a muncii efective depuse in afara jocurilor oficiale! Are in palmares unsprezece titluri de nivel ATP World Tour, ultimul cucerit chiar in debutul sezonului regulat pe hardul outdoor de la Adelaide (urmat de sfertul de finala de la Australian Open). Cele mai importante rezultate ale francezului la Masters-ul de la Madrid – sfert-finalist (2008, 2010).

  • VICTORII Monfils vs. Djokovic: 6-4 6-7 6-2 (Italy F4 ITF Futures, 2004, zgura)

Novak Djokovic – Gael Monfils: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu mult mai echilibrata decat ne-o arata cotele oferite de bookmakeri celor doi combatanti, in conditiile in care sarbul n-are prea multe meciuri in picioare si s-a vazut la el “acasa” pe zgura de la ATP Belgrad ca inca are dificultati la capitolul fizic si inca nu simte mingea “ca pe vremuri”, comitand o serie larga de erori nefortate, care in mod normal nu ar fi existat! Novak Djokovic a cedat set in toate cele cinci meciuri desfasurate pe zgura pe parcursul sezonului regulat si ma astept ca acest scenariu sa se repete, cu atat mai mult cu cat la fel de experimentatul Gael Monfils il cunoaste foarte bine, francezul avand si avantajul de a fi disputat deja o partida in runda inaugurala a Masters-ului de la Madrid versus Carlos Gimeno Valero (6-3 6-0 / nu si-a cedat serviciul, patru break-uri realizate pe retur).

Ponturi
Minim1set @ Gael Monfils
Cf
Cote
2.04
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set @ Gael Monfils
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token