Novak Djokovic — Carlos Alcaraz: pronosticuri Tenis ATP Madrid

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Djokovic vs. Alcaraz.

Sambata la pranz, 07/05/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Novak Djokovic si Carlos Alcaraz Garfia vor juca in prima semifinala a competitiei ATP Masters Series de la Madrid (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.93 @ Novak Djokovic vs. 2.02 @ Carlos Alcaraz Garfia!

NOVAK DJOKOVIC (#1 ATP)

Pare sa-si fi revenit din punct de vedere fizic, dupa tot scandalul si pauza si punctele pierdute din pricina restrictiilor de coronavirus si a faptului ca a fost cel mai puternic militant anti-vaccinare! Dupa ce-n urma cu doua saptamani ajungea sa joace finala pe zgura turneului ATP de la Belgrad (pierduta in set decisiv la rusul Andrey Rublev), iata-l pe sarb evoluand excelent pe zgura Masters-ului de la Madrid si fiind in fata unui test important si inaintea unei noi posibile finale (de fiecare data cand a ajuns sa joace finala pe zgura madrilena, a izbutit sa cucereasca si trofeul de campion – 2011, 2016, 2019).

  • VICTORII Djokovic vs. Hurkacz: nu au jucat

CARLOS ALCARAZ (#9 ATP)

A urcat deja trei locuri in ierarhia mondiala de simplu masculin si dupa acest turneu va inregistra – evident – un nou career-best, urmand a fi noul numar #6 ATP la varsta de doar nouasprezece ani (nu poate urca mai sus, chiar si de va pleca acasa cu trofeul de campion). Cu toate astea, exista premise importante de a ataca macar pozitia a treia a clasamentului mondial, in conditiile in care urmeaza Masters-ul de la Roma – unde n-a mai participat in trecut (asadar, poate aduna puncte multe) si apoi Roland Garros-ul (anul trecut a fost eliminat in turul al treilea, deci si aici se pot aduna alte puncte).

  • VICTORII Hurkacz vs. Djokovic: nu au jucat

Novak Djokovic – Carlos Alcaraz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida super echilibrata intre cei doi combatanti veniti din generatii total diferite, in conditiile in care jocul sarbului a aratat foarte bine pana-n aceasta faza a competitiei, iar spaniolul – care va avea parte de sustinerea frenetica a publicului madrilen – a ajuns la opt victorii consecutive pe zgura – ultima dintre ele fiind cea mai importanta din cariera – versus Rafael Nadal (6-2 1-6 6-3 / patru asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul de trei ori, iar pe parte de retur a realizat patru break-uri din cinci oportunitati avute), in faza sferturilor de finala. De cealalta parte, sarbul Novak Djokovic a trecut in minim de seturi de big-server-ul polonez Hubert Hurkacz (6-3 6-4 / sase asi expediati, o dubla greseala comisa, nu si-a cedat serviciul, iar pe retur a fructificat doua din totalul celor sase oportunitati de break), un adversar fara performante notabile totusi pe acest tip de suprafata lenta.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 4 / 53
Calcul:
-683 RON
ROI:
-6.4 %
Pariuri:
1402 / 103 / 1107
Calcul:
-4 765 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
49 / 4 / 53
Calcul:
ROI: -6.4 %
Pariuri: 2620
1402 / 103 / 1107
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi