Novak Djokovic — Carlos Alcaraz
Incheiat

Novak Djokovic — Carlos Alcaraz: pronosticuri Tenis ATP Madrid

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Djokovic vs. Alcaraz.

Sambata la pranz, 07/05/2022, nu mai devreme de ora 17:00, Novak Djokovic si Carlos Alcaraz Garfia vor juca in prima semifinala a competitiei ATP Masters Series de la Madrid (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.93 @ Novak Djokovic vs. 2.02 @ Carlos Alcaraz Garfia!

NOVAK DJOKOVIC (#1 ATP)

Pare sa-si fi revenit din punct de vedere fizic, dupa tot scandalul si pauza si punctele pierdute din pricina restrictiilor de coronavirus si a faptului ca a fost cel mai puternic militant anti-vaccinare! Dupa ce-n urma cu doua saptamani ajungea sa joace finala pe zgura turneului ATP de la Belgrad (pierduta in set decisiv la rusul Andrey Rublev), iata-l pe sarb evoluand excelent pe zgura Masters-ului de la Madrid si fiind in fata unui test important si inaintea unei noi posibile finale (de fiecare data cand a ajuns sa joace finala pe zgura madrilena, a izbutit sa cucereasca si trofeul de campion – 2011, 2016, 2019).

  • VICTORII Djokovic vs. Hurkacz: nu au jucat

CARLOS ALCARAZ (#9 ATP)

A urcat deja trei locuri in ierarhia mondiala de simplu masculin si dupa acest turneu va inregistra – evident – un nou career-best, urmand a fi noul numar #6 ATP la varsta de doar nouasprezece ani (nu poate urca mai sus, chiar si de va pleca acasa cu trofeul de campion). Cu toate astea, exista premise importante de a ataca macar pozitia a treia a clasamentului mondial, in conditiile in care urmeaza Masters-ul de la Roma – unde n-a mai participat in trecut (asadar, poate aduna puncte multe) si apoi Roland Garros-ul (anul trecut a fost eliminat in turul al treilea, deci si aici se pot aduna alte puncte).

  • VICTORII Hurkacz vs. Djokovic: nu au jucat

Novak Djokovic – Carlos Alcaraz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida super echilibrata intre cei doi combatanti veniti din generatii total diferite, in conditiile in care jocul sarbului a aratat foarte bine pana-n aceasta faza a competitiei, iar spaniolul – care va avea parte de sustinerea frenetica a publicului madrilen – a ajuns la opt victorii consecutive pe zgura – ultima dintre ele fiind cea mai importanta din cariera – versus Rafael Nadal (6-2 1-6 6-3 / patru asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul de trei ori, iar pe parte de retur a realizat patru break-uri din cinci oportunitati avute), in faza sferturilor de finala. De cealalta parte, sarbul Novak Djokovic a trecut in minim de seturi de big-server-ul polonez Hubert Hurkacz (6-3 6-4 / sase asi expediati, o dubla greseala comisa, nu si-a cedat serviciul, iar pe retur a fructificat doua din totalul celor sase oportunitati de break), un adversar fara performante notabile totusi pe acest tip de suprafata lenta.

Ponturi
Peste 20,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.50
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token