Novak Djokovic — Alex Molcan: pronosticuri Tenis ATP French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Djokovic vs. Molcan.

Miercuri la pranz, 25/05/2022, nu mai devreme de ora 15:00, Novak Djokovic si Alex Molcan vor juca in turul al doilea al competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.03 @ Novak Djokovic vs. 13.00 @ Alex Molcan!

NOVAK DJOKOVIC (#1 ATP)

A implinit zilele trecute varsta de treizeci si cinci de ani, porneste aceasta editie a Grand Slam-ului de la Roland Garros din postura de campion en-titre si urmareste cucerirea celui de-al treilea titlul din cariera pe zgura pariziana (2016, 2021 – precedentele). Indiferent de rezultatele pe care le va inregistra pana la urmatorul Grand Slam al sezonului – Wimbledon (iarba) – campionul sarb a fost anuntat ca va pierde fotoliul de lider mondial, din cauza faptului ca pe iarba londoneza, la aceasta editie, in urma scandalurilor aparute dupa excluderea tenismenilor sovietici, nu se vor mai acorda puncte (astfel, cele 2000 puncte pe care le avea Nole in urma castigarii turneului anul trecut, efectiv se vor.. dizolva).

  • VICTORII Djokovic vs. Molcan: 6-4 6-3 (Belgrad, 2021, zgura)

ALEX MOLCAN (#38 ATP)

Are douazeci si patru de ani, trece prin cea mai buna perioada a carierei, a disputat deja doua finale de nivel ATP World Tour la simplu – pe zgura – in sezonul regulat (Marrakech, Lyon), iar noul parteneriat cu antrenorul Marian Vajda (culmea, celebrul si fostul colaborator tocmai al lui Novak Djokovic) pare sa fie de bun augur pentru tenismenul slovac! Jucator de mana stanga ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de doar 1,78m si are centrul de greutate jos, are zgura drept suprafata favorita. Alex Molcan nu mai fusese prezent la Roland Garros pana la editia din sezonul regulat (debutant).

  • VICTORII Molcan vs. Djokovic: nici o victorie

Novak Djokovic – Alex Molcan: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida mult mai echilibrata decat ne-o arata cotele oferite de bookmakeri celor doi combatanti, deoarece slovacul este pe o incredibila panta ascendenta (vine dupa finala pierduta la limita pe zgura de la Lyon) si are de partea lui suportul si sfaturile fostului antrenor al sarbului – Marian Vajda (acesta poate fi un amanunt extrem de important). Alex Molcan l-a eliminat in runda inaugurala de la French Open pe argentinianul Federico Coria (6-3 6-4 3-6 6-3 / trei ore petrecute pe teren, un as expediat, o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul de sase ori, realizand opt break-uri pe parte de retur) la debutul sau in competitie, in timp ce Novak Djokovic a avut parte de un duel facil in compania japonezului Yoshihito Nishioka (6-3 6-1 6-0 / doua ore petrecute pe teren, noua asi expediati, nici o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul o singura data, realizand opt break-uri pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
54 / 3 / 45
Calcul:
-55 RON
ROI:
-0.5 %
Pariuri:
887 / 67 / 675
Calcul:
-4 376 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 120
54 / 3 / 45
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1648
887 / 67 / 675
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 8,5 game-uri în primul set

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii