Norvegia - Spania: Pronosticuri EURO 2020

Duel de importanta maxima si pentru nationala Romaniei!

Ibericii domina grupa F fara probleme!

Norvegia: Informatii despre echipa, forma de moment

Norvegia are o misiune extrem de dificila astazi, insa un punct ii poate mentine in cursa pentru calificare. Nu mai putin de 3 formatii se lupta pentru pozitia secunda. Suedia are 11 puncte pana in acest moment, Romania 10, iar norvegienii 9. Partida cu Spania e cu atat mai importanta pentru nordici, cu cat Marti se vor deplasa pe Arena Nationala. Etapa precedenta, norvegienii au terminat la egalitate pe terenul Suediei, scor 1-1. Acestia au o singura infrangere in aceasta campanie de calificare, un 2-1 chinuit pe terenul Spaniei. Echipa insa a remizat mult, iar singurele succese au venit cu Insulele Feroe si Malta.

Spania: Informatii despre echipa, forma de moment

Asa cum era de asteptat, Spania are maximum de puncte acumulate in 6 partide. Cu 17 goluri inscrise si 3 incasate, ibericii nu dau semne ca pot pierde suprematia in grupa F. O victorie astazi le poate consolida si mai mult pozitia si ii poate califica la EURO 2020. O victorie importanta pentru Sergio Ramos & co. a fost cea din Romania, scor 2-1. Desi au dominat categoric in prima repriza, acestia s-au clatinat serios pe final, atunci cand tricolorii au ratat din fata portii. Etapa trecuta, Spania a primit vizita celor din Insulele Feroe si le-au aplicat o corectie, scor 4-0. Fundasul central al celor de la Real Madrid, Sergio Ramos, este golgheterul nationalei in aceste preliminarii, cu 4 goluri inscrise.

Norvegia - Spania: Concluzii si Pronostic

Spania va avea parte de o misiune dificila in Norvegia, pentru ca meciul e mult mai important pentru gazde. Acestia se pot agata de un punct mare astazi, insa au de muncit serios. Ma astept ca nordicii sa se inchida bine si sa taie orice intentie ofensiva a ibericilor, in incercarea de a lovi pe contra-atac. 

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
22 / 0 / 20
Calcul:
-498 RON
ROI:
-11.9 %
Pariuri:
650 / 8 / 461
Calcul:
-5 378 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 43
22 / 0 / 20
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1120
650 / 8 / 461
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
sub 3.5 goluri