Norvegia — Slovenia: ponturi Nations League

Expertul Legalbet, Marco Birlan, propune un pariu de cota 1.40 pentru aceasta partida din grupele Nations League.

Norvegia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Norvegia este cu adevarat intr-un varf de forma. Nationala lui Haaland nu a reusit sa se califice la Cupa Mondiala, insa incearca sa construiasca o generatie pentru urmatoarele turnee finale.

Nordicii au defilat in amicalele cu Slovacia si Armenia, marcandu-le armenilor nu mai putin de 9 goluri. Apoi au inceput cu o victorie in nations League, 1-0 in Serbia.

Etapa trecuta, Norvegia a invins-o si pe rivala din Scandinavia – Suedia – 2:1 in deplasare. Cu o noua victorie astazi, gazdele iau o optiune serioasa pentru primul loc si promovarea in Liga A.

Slovenia: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Slovenia in schimb este cea mai modesta nationala din aceasta grupa, in care mai evolueaza Serbia si Suedia.

Oaspetii au 0 puncte dupa 2 etape, au incasat 6 goluri si au marcat o singura data. In prima runda, slovenii au cedat cu Suedia, 0-2 acasa.

Apoi Jan Oblak nu a mai avut ce sa faca in deplasarea din Serbia, atunci cand a incasat 4 goluri. Stojanovic a marcat golul de onoare in infrangerea cu scorul de 4-1.

Norvegia vs Slovenia: Cote la pariuri şi pronostic

Este o diferenta mare in ceea ce priveste forma de moment a celor doua nationale. Norvegia vine dupa 2 succese in 2 etape, in timp ce Slovenia a pierdut ambele partide.

Norvegienii evolueaza acasa, iar cu un nou succes astazi pot rupe echilibrul fie fata de Serbia, fie fata de Suedia (in functie de ce se intampla in acel duel).

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 38
Calcul:
-1 188 RON
ROI:
-15.4 %
Pariuri:
1068 / 14 / 761
Calcul:
-7 865 RON
ROI:
-4.3 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 79
39 / 0 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1849
1068 / 14 / 761
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Norvegia castiga

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea Norvegia — Slovenia

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii