Nikoloz Basilashvili — Carlos Alcaraz: pronosticuri Tenis ATP Madrid

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Basilashvili vs. Alcaraz.

Marti seara, 03/05/2022, nu mai devreme de ora 22:30, Nikoloz Basilashvili si Carlos Alcaraz Garfia vor juca in turul al doilea al competitiei ATP Masters Series de la Madrid (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 7.00 @ Nikoloz Basilashvili vs. 1.10 @ Carlos Alcaraz Garfia!

NIKOLOZ BASILASHVILI (#27 ATP)

Are treizeci de ani si la un moment dat a fost chiar al #16-lea in lume la simplu (27/05/2019), are in palmares cinci titluri de nivel ATP World Tour, consider ca este de departe un tenismen care prefera sa joace pe zgura si-n general pe suprafete mai lente, este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si de ceva timp incoace nu si-a mai angajat un antrenor full-time! A trecut in premiera de runda inaugurala pe zgura Masters-ului de la Madrid odata cu aceasta editie.

  • VICTORII Basilashvili vs. Alcaraz: nici o victorie

CARLOS ALCARAZ (#9 ATP)

Va implini peste doua zile varsta de nouasprezece ani, este “noua stea” a tenisului mondial masculin si considerat de multi drept continuatorul si urmasul ibericului Rafael Nadal, existand multe similitudini in jocul celor doi! Are o capacitate mare de efort, un spirit combativ deosebit, a demonstrat deja ca se poate adapta atat la suprafetele rapide, cat si la cele mai lente, tot ce-i mai lipseste fiind acumularea experientei la cel mai inalt nivel (si aici este pe drumul cel bun, si-a facut loc in #topten-ul mondial).

  • VICTORII Alcaraz vs. Basilashvili: 6-4 6-2 6-4 (French Open, 2021, zgura)

Nikoloz Basilashvili – Carlos Alcaraz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care gruzinul isi va trece in cont un minim de sapte game-uri, deoarece de regula spaniolul are nevoie de unul-doua tururi de adaptare pentru a-si ridica nivelul jocului si a performa la adevarata-i valoare (din acest motiv, incepe deseori cu meciuri castigate in set decisiv si inchide turneele cu victorii in minim de seturi). Nikoloz Basilashvili are avantajul de a fi disputat deja un meci oficial pe zgura Masters-ului de la Madrid, de cealalta parte a fileului regasindu-se un adversar redutabil pe acest tip de suprafata in persoana experimentatului italian Fabio Fognini (7-5 6-4 / trei asi expediati, nici o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul de trei ori – oferind patru mingi de break si realizand cinci break-uri pe parte de retur dintr-un total de zece oportunitati avute la dispozitie). De cealalta parte, favoritul publicului Carlos Alcaraz vine pe zgura madrilena dupa ce-n urma cu o saptamana isi trecea in palmares cel de-al treilea trofeu de campion din cariera pe zgura de la ATP Barcelona (trei din cele cinci partide pe care le-a disputat acolo au avut nevoie de set decisiv pentru a-si afla deznodamantul).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
54 / 1 / 43
Calcul:
-903 RON
ROI:
-9.2 %
Pariuri:
816 / 63 / 627
Calcul:
-5 307 RON
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 100
54 / 1 / 43
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1508
816 / 63 / 627
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 6,5 game-uri @ Nikoloz Basilashvili

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii