Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Nigeria - Franta: Predictii pariuri Cupa Mondiala

16.06.2019
189
0

Franta si-a asigura deja calificarea in fazele superioare ale Cupei Mondiale, a carei tara organizatoare este

S-a ajuns si in a treia etapa a fazei grupelor Cupei Mondiala din 2019, iar luni seara, de la ora 22:00, pe “Roazhon Park” din Rennes, Nigeria intalneste Franta. Cele doua echipe fac parte din Grupa A.

Nigeria: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

O victorie a Nigeriei ne aduce un castig foarte frumos. 24 este cota pe care nationala africana o primeste in eventualitatatea in care castiga. Sansele sunt mici sa reuseasca acest lucru, insa, este o echipa care deja a castigat. Ea ocupa locul al treilea in Grupa A, cu trei puncte, desi are -1 in dreptul golaverajului. Au fost doua meciuri abordate total diferit, insa, in fata unor nationale de valori diferite. Astfel, Nigeria a inceput cu un esec, un 0-3, cu Norvegia, in care a contat foarte putin pe teren. A urmat un succes de care avea mare nevoie, 2-0, contra Coreei de Sud.

Franta: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Deja calificata pentru faza urmatoare, Franta priveste acest ultim duel cu detasare. Ea se afla pe primul loc si este singura echipa a Grupei A, care a reusit sa acumuleze sase puncte din tot atatea posibile. Profitand de faptul ca aceasta competitie se tine in Hexagon, aceasta a oferit doua meciuri excelente. De butul la Cupa Mondiala 2019 a venit intr-un mod asteptat, 4-0, cu Coreea de Sud. A continuat sa joace la fel de bine si contra Norvegiei, pe care a invins-o cu 2-1. Gauvin si Le Sommer au fost autoarele celor doua goluri din duelul cu nationala nordica.

Nigeria - Franta: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Cu toate ca Franta ramane principala favorita, e normal sa privim cu scepticism un eventual succes. Totusi, de data aceasta aleg un nou pariu pe goluri, pentru ca Nigeria este nevoita sa iasa la joc, sa incerce sa obtina cel putin un punct pentru a spera ca se claseaza macar pe locul al treilea. In acest context, merg pe un pariu pe goluri si cu toate ca este o cota mica, pare sa fie cea mai usor de obtinut.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.42
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

Pariuri:
75 / 0 / 39
Profit:
+469 RON
ROI:
4.1 %
Pariuri:
776 / 6 / 495
Profit:
-4 114 RON
ROI:
-3.2 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

Pariuri: 114
75 / 0 / 39
Profit:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1282
776 / 6 / 495
Profit
ROI: -3.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Comentarii
Niciun comentariu momentan
Folosim cookie-uri pentru imbunatatirea experientei. Continuarea navigarii implica accceptul dvs. 
Mai multe informatii
Accept