Nick Kyrgios — Tommy Paul: pronosticuri Tenis ATP Houston

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Kyrgios vs. Paul.

Miercuri seara, 06/04/2022, nu mai devreme de ora 23:30, Nick Kyrgios si Tommy Paul vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Houston (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.62 @ Nick Kyrgios vs. 2.30 @ Tommy Paul!

NICK KYRGIOS (#94 ATP)

Are douazeci si sase de ani si multa experienta in spate la cel mai inalt nivel – campion in sezonul regulat la dublu @ Australian Open, iar la simplu are doua sferturi de finala – Wimbledon (2014), Australian Open (2015). S-a nascut la Canberra (Australia) si are resedinta la Nassau (Bahamas), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si poseda un prim serviciu generator de asi, iar momentan nu beneficiaza de suportul vreunui antrenor! Chiar daca nu este un obisnuit al jocului pe zgura, si-a anuntat prezenta dupa o absenta de cinci ani la Roland Garros.

  • VICTORII Kyrgios vs. Paul: nu au jucat

TOMMY PAUL (#34 ATP)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut la Voorhees – New Jersey (Statele Unite), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si beneficiaza de suportul antrenorului Brad Stine! Are in palmares un singur titlu de nivel ATP World Tour – Stockholm (hard indoor), iar pe parcursul sezonului precedent a reusit o semifinala pe zgura de la Parma. Este mai familiarizat cu acest tip de suprafata – in 2015 castiga Roland Garros-ul la juniori in competitia de simplu (vs. Taylor Harry Fritz) si ceda ulterior finala de dublu (vs. Lopez San Martin/Jaume Munar).

  • VICTORII Paul vs. Kyrgios: nu au jucat

Nick Kyrgios – Tommy Paul: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, cu over la game-uri, luand in considerare faptul ca suprafata de joc echilibreaza mult diferenta valorica dintre cei doi combatanti! Nick Kyrgios este de departe tenismenul mai experimentat, mai talentat si mai valoros, dar prefera suprafetele rapide; australianul l-a eliminat in runda inaugurala de la ATP Houston pe americanul Mackenzie McDonald (4-6 6-3 6-4 / optsprezece asi expediati, sase duble greseli comise, si-a cedat serviciul o singura data, realizand doua break-uri pe parte de retur), acesta fiind primul meci oficial pe care-l joaca pe zgura in ultimii trei ani. De cealalta parte, favoritul publicului Tommy Paul a avut parte de un duel cu mult mai dificil decat o aratau calculele hartiei in compania veteranului neamt Peter Gojowczyk (6-7 7-6 3-2 ret. / noua asi expediati, sase duble greseli comise, si-a cedat serviciul de doua ori, realizand tot atatea break-uri pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 5 / 55
Calcul:
-741 RON
ROI:
-6.8 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 109
49 / 5 / 55
Calcul:
ROI: -6.8 %
Pariuri: 2620
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 21,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi