Nick Kyrgios — Stefanos Tsitsipas: pronosticuri Tenis ATP Halle

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Kyrgios vs. Tsitsipas.

Miercuri la pranz, 15/06/2022, nu mai devreme de ora 16:00, Nick Kyrgios si Stefanos Tsitsipas vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Halle (Germania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.60 @ Nick Kyrgios vs. 2.40 @ Stefanos Tsitsipas!

NICK KYRGIOS (#65 ATP)

Nicholas Hilmy Kyrgios a.k.a. “Kygs” a inceput tenisul la varsta de sase ani, alaturi de mama lui, este un mare fan al baschetului si al echipei Boston Celtics, a fost numarul unu mondial la nivel de juniori si la nivel de seniori cel mai sus a fost clasat al #13-lea in lume (24/10/2016), avand in palmares sase titluri de nivel ATP World Tour si alte trei finale pierdute la simplu! N-a mai fost prezent in trecut pe iarba de la ATP Halle, dar ne putem astepta la orice de la australian pe acest tip de suprafata (preferata lui).

  • VICTORII Kyrgios vs. Tsitsipas: 6-4 3-6 7-6 (Washington, 2019, hard outdoor), 7-6 6-7 7-6 (ATP Cup, 2020, hard outdoor)

STEFANOS TSITSIPAS (#6 ATP)

A facut primii pasi in d-ale tenisului inca de la varsta de trei ani, iar daca-n prezent beneficiaza de suportul tatalui – Apostolos – pe parte de antrenorat, pe cand era doar un junior necunoscut avea sa fie antrenat de mama lui – Julia (fosta tenismena si ea). A devenit cel mai titrat tenismen grec din istorie si primul care ajunge intr-o finala de Grand Slam – Roland Garros (2021, zgura). Are in palmares opt titluri de nivel ATP World Tour si douasprezece finale pierdute, dar pe iarba n-a rupt gura targului niciodata!

  • VICTORII Tsitsipas vs. Kyrgios: 6-3 6-4 (Laver Cup, 2021, hard indoor)

Nick Kyrgios – Stefanos Tsitsipas: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida per total echilibrata, precum au fost si precedentele meciuri directe, dar consider ca australianul are marele avantaj de a disputa acest meci pe suprafata lui preferata – acolo unde-si poate pune in valoare principalele atuuri (serviciul-bomba, plus lovitura fulgeratoare de forehand) – in totala antiteza cu grecul, care, asa cum aminteam si-n descrierea de mai sus, nu exceleaza pe iarba! Nick Kyrgios a trecut in runda inaugurala de neamtul Daniel Altmaier (6-3 7-5 / opt asi expediati, trei duble greseli comise, nu i-a oferit vreo minge de break oponentului, fructificand trei din totalul celor cinci oportunitati de break pe parte de retur), in timp ce Stefanos Tsitsipas s-a chinuit teribil (a fost dominat) in duelul avut cu francezul Benjamin Bonzi (7-6 1-6 6-3 / paisprezece asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul de trei ori si i-a oferit nu mai putin de zece mingi de break adversarului – iar pe parte de retur si-a procurat doar patru oportunitati de break, fructificand doua dintre ele). 

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Nick Kyrgios

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde