Nick Kyrgios — Roberto Bautista: pronosticuri Tenis ATP Mallorca

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Kyrgios vs. Bautista.

Miercuri la pranz, 22/06/2022, nu mai devreme de ora 19:30, Nick Kyrgios si Roberto Bautista-Agut vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Mallorca (Spania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.66 @ Nick Kyrgios vs. 2.40 @ Roberto Bautista-Agut!

NICK KYRGIOS (#45 ATP)

Are douazeci si sapte de ani si unul dintre cei mai talentati tenismeni ai momentului, dar viata extra-sportiva si inconstanta l-au dus in startul sezonului regulat in afara primei sute mondiale la simplu! Cu toate astea, a dat toate calculele hartiei peste cap in competitia de dublu de la Australian Open, pe care a cucerit-o alaturi de conationalul Thanasi Kokkinakis. De departe iarba este suprafata preferata a australianului, ajungand recent in semifinale atat la ATP Suttgart, cat si la ATP Halle (Germania).

  • VICTORII Kyrgios vs. Bautista: 6-4 6-2 (Tokyo – Japan Open, 2015, hard outdoor)

ROBERTO BAUTISTA (#20 ATP)

A ajuns la varsta de treizeci si patru de ani, dar se mentine “acolo sus” si inca pare departe de momentul retragerii din activitate! Spre deosebire de adversarul de astazi, ibericul este exact opusul – pentru a ajunge in top, a fost mereu nevoie de multa-multa munca, de o “lovitura in plus” cum se spune-n tenis, deoarece n-a fost inzestrat cu talentul colegilor de generatie. A fost prezent si el saptamana trecuta pe iarba de la ATP Halle, fiind invins in faza sferturilor de finala de liderul mondial Daniil Medvedev!

  • VICTORII Bautista vs. Kyrgios: 6-1 6-4 (ATP Cup, 2020, hard outdoor), 6-3 6-4 6-0 (US Open, 2021, hard outdoor)

Nick Kyrgios – Roberto Bautista: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe un plus de motivatie din partea veteranului spaniol, care are de partea lui si avantajul moral de a-l fi invins fara drept de apel pe australian in precedentele si cele mai recente doua meciuri directe (nu doar ca n-a cedat set, dar nici macar n-a intrat in “prelungiri” vreunul din seturile disputate). Jocul practicat de Nick Kyrgios in runda inaugurala de la ATP Mallorca in compania sarbului Laslo Djere (5-7 7-6 7-6 / aproape doua ore si jumatate petrecute pe teren, douazeci si patru de asi expediati, trei duble greseli comise, si-a cedat serviciul o data si i-a oferit oponentului opt mingi de break, fara a realiza vreun break pe parte de retur) n-a fost la nivelul obisnuit, demonstratie care ma duce cu gandul la faptul ca nu este in totalitate cu mintea la acest turneu si nivelul de motivatie nu este unul semnificativ. De cealalta parte, Roberto Bautista-Agut a practicat (per total) un joc solid impotriva japonezului Taro Daniel (6-4 7-6 / patru asi expediati, doua duble greseli comise, si-a cedat serviciul o data, realizand doua break-uri).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
75 / 5 / 45
Calcul:
+1 429 RON
ROI:
11.4 %
Pariuri:
913 / 69 / 685
Calcul:
-3 381 RON
ROI:
-2.0 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 129
75 / 5 / 45
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1673
913 / 69 / 685
Calcul
ROI: -2.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) +2,5 games @ Roberto Bautista-Agut

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde