Nick Kyrgios — Nikoloz Basilashvili: pronosticuri Tenis ATP Stuttgart

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Kyrgios vs. Basilashvili.

Joi la pranz, 08/06/2022, nu mai devreme de ora 17:40, Nick Kyrgios si Nikoloz Basilashvili vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Stuttgart (Germania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.26 @ Nick Kyrgios vs. 3.90 @ Nikoloz Basilashvili!

NICK KYRGIOS (#78 ATP)

Are douazeci si sapte de ani si multa experienta in spate la nivel ATP World Tour, a fost la un moment dat clasat al #13-lea in lume la simplu (24/10/2016) si se poate lauda cu sase titluri de nivel ATP World Tour la simplu si cu alte trei finale pierdute – plus alt doua titluri de dublu, printre care Australian Open-ul cucerit in sezonul regulat alaturi de conationalul Thanasi Kokkinakis! Cele mai importante rezultate la nivel de Grand Slam-uri la simplu le-a obtinut pe iarba de la Wimbledon si pe hardul outdoor de la Australian Open – faza sferturilor de finala. Impresioneaza printr-un prim serviciu-bomba la cei 1,93m!

  • VICTORII Kyrgios vs. Basilashvili: 6-1 6-2 (Beijing, 2017, hard outdoor)

NIKOLOZ BASILASHVILI (#26 ATP)

Putem sa-l consideram un asa-zis “all court player” (se poate adapta la toate suprafetele de joc), are in palmares cinci titluri de nivel ATP World Tour la simplu (trei pe zgura – doua pe hard outdoor), iar cele mai notabile rezultate obtinute pe iarba de-a lungul carierei sunt – un tur trei la Wimbledon (2015), un sfert de finala la ATP Antalya (2018) si o semifinala la ATP Halle (2021), pornind din faza calificarilor! A mai fost prezent de cinci ori pe iarba de la ATP Stuttgart – dar niciodata n-a trecut de faza optimilor.

  • VICTORII Basilashvili vs. Kyrgios: nici o victorie

Nick Kyrgios – Nikoloz Basilashvili: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida cu mult mai echilibrata decat precedentul si singurul meci direct, deoarece suprafata este alta si datele “problemei” de asemenea sunt cu totul altele – australianul nu mai intra pe teren neaparat cu gandul la performanta, ci joaca din placere si nu beneficiaza de suportul vreunui antrenor, in timp ce gruzinul, dupa cum bine stim, este unul dintre cei mai inconstanti tenismeni din circuit – poate bate pe oricine, dar la fel de bine poate pierde cu oricine, depinde mult de motivatia pe care-o are! Nick Kyrgios l-a eliminat in turul anterior pe cehul Jiri Lehecka (7-6 6-3 / optsprezece asi expediati, patru duble greseli comise, nu si-a cedat serviciul – salvand ambele mingi de break oferite oponentului, iar pe parte de retur a fructificat una din cele trei oportunitati avute), in timp ce georgianul Nikoloz Basilashvili a trecut de italianul Lorenzo Musetti (7-5 6-3 / un as expediat, doua duble greseli comise, nu si-a cedat serviciul – salvand ambele mingi de break oferite, iar pe retur a realizat doua break-uri).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 22,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde