Newtown — HB Troshavn: ponturi preliminarii Conference League

Acțiune

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.70 pentru aceasta partida din preliminariile Conference League.

Newtown: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Newtown s-a prezentat lamentabil in mansa tur din Insulele Feroe. Practic, echipa nu a contat in meci. Gruparea din Tara Galilor a bifat o posesie de doar 36%.

La capitolul ocazii, lucrurile au stat chiar mai rau – 3 ocazii de gol si 0 suturi pe poarta. Este clar faptul ca scotianul C. Hughes trebuie sa schimbe ceva in acest retur.

Newtown este inca in pauza competitionala, asadar suporterii pot motiva acea evolutie slaba a favoritilor, cu lipsa meciurilor oficiale.

HB Torshavn: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

HB Torshavn in schimb a avut nu mai putin de 17  ocazii de gol si 9 suturi pe poarta. Totusi, feroezii au marcat o singura data.

Wardum a reusit sa inscrie din pasa lui Johansen – destul de tarziu, in minutul 66. Pentru Torshavn, aceasta a fost a 4-a victorie in ultimele 5 partide oficiale.

Echipa a gresit doar in partida de campionat cu Klaksvik, pierduta acasa cu scorul de 1:2 – pe data de 25 Iunie 2022.

Newtown vs HB Torshavn: Cote la pariuri şi pronostic

Newtwon evolueaza acum pe teren propriu si ma astept ca jucatorii sa constientizeze acest lucru. Gazdele s-au acomodat cu meciurile oficiale, dupa mansa tur, iar statistica este posibil sa se schimbe.

Faptul ca oaspetii au marcat un singur gol din 17 ocazii, este ingrijorator, in ciuda victoriei obtinute. Nu ii vad pe cei de la Torshavn sa se impuna si in retur.

Ponturi
Newtown castiga sau egal
Cf
Cote
1.70
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Conference League
Va fi acest pariu castigator?
Newtown castiga sau egal
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token