Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Newbee – PSG.LGD: ponturi China Professional League Dota 2

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Newbee - PSG.LGD, din China Professional League.

Vineri, de la ora 11:00, avem meciul Newbee - PSG.LGD, in sezonul 2 din China Professional League Dota 2. LGD are fluctuatii de forma.

Newbee - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Newbee nu mai seamana deloc cu echipa care lua locul secund la TI7. Nici ca roster, nici ca rezultate. Acum, din formatie fac parte Fonte, Aq, Wizard, Waixi si Faith. Nici nu e de mirare ca Newbee a terminat pe locul 9 grupa in sezonul precedent de China Professional League, ratand prezenta in play-off. Am vazut-o insa intr-o forma foarte buna la ESL One LA, zona chineza, unde a ajuns sa joace finala cu RNG, dar a pierdut cu 3-1. Se descurca binisor in CDA, cu cinci victorii si patru infrangeri, dar situatia din acest sezon de China Professional League nu arata deloc OK - trei esecuri in primele trei partide, nicio harta luata.

PSG.LGD - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

PSG.LGD are jucatori cu nume: Chalice, Maybe, old.eLeVeN, fy si xNova, insa de cand duo-ul de carry Maybe - Ame a fost destramat, parca LGD nu mai are aceeasi forta. Au ratat calificarea la ESL One LA, dar au avut noroc cu mutarea turneului in online pentru a bifa o participare. Nu a fost cu noroc, deoarece au terminat grupa cu 1W - 4L. La capitolul reusite, trecem primul loc la WeSave! Charity Play si castigarea primului sezon din China Professional League. In stagiunea aceasta, se afla pe locul 3, cu trei victorii si doua infrangeri. Tot pe pozitia a 3-a se regaseste si in CDA, cu un bilant de 6W - 3L.

Newbee - PSG.LGD: Cote la pariuri si ponturi pariuri

LGD a pierdut cu Team Aster in CDA pe data de 19, scor 1-2. O infrangere neasteptata, pentru ca LGD a condus cu 1-0 si a dominat partial harta secunda. Dar cum spuneam, nu e constanta in aceasta formatie. In plus, Chalice poate sa faca diferenta doar daca este farmat. Si de multe ori face greseli de pozitionare. Newbee e formatia mai slabuta individual, insa cred ca este un meci de 50/50. In acest caz, voi merge pe handicap.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.45
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
-32 RON
ROI:
-16.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 384
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 384
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Newbee + 1,5 harti