New York Rangers vs Calgary Flames
Incheiat

New York Rangers vs Calgary Flames: ponturi și pronosticuri hochei pe gheață NHL 13.02.2024

Acțiune

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă o partidă de hochei pe gheață din NHL la o cotă de 1.45.

Marți dimineață, de la ora 02:00, la New York, în Arena Madison Square se va disputa meciul dintre rangerii new-yorkezi și Calgary Flames. Partida face din parte NHL și este transmisă de casele de pariuri online prin funcția streaming live.

New York Rangers

  • Înfrângerile suferite în 24 și 27 ianuarie au trezit-o la viață pe Rangers, iar echipa din New York a obținut patru victorii consecutive. Jumătate din acestea au venit în prelungiri.
  • În prelungiri a câștigat cu Chicago Blackhawks, într-un meci care s-a disputat la Chicago. Mika Zibanejad a înscris golul victoriei  în minutul 3 ll prelungirilor și New York Rangers s-a impus cu 4-3.
  • În clasamentul Conferinței de Est este a 3-a, cu 69 de puncte, doar un punct mai puțin decât Florida și patru decât Boston Bruins. 34 dintre ele au venit în meciurile disputate acasă.

Echipă probabilă:

Shesterkin – Fox, Lindgren – Wheeler, Zibanejad, Kreider

Antrenor: Laviolette P.

Calgary Flames

  • După patru înfrângere suferite de alb-roșii, a venit și vremea bună peste ea, iar acum caută a cinea victorie consecutivă în NHL, deși șansele nu sunt tocmai bune.
  • Le-a învins pe rând pe Chicago, Boston, Devils și New York Islanders. Cel mai recent duel s-a disputat tot la New York și a fost controlat în totalitate de oamenii lui Huska. Weegar (2), Huberdeau și Coleman și-au trecut numele pe tabela de marcaj.
  • Cele patru victorii au ajutat-o să urce în clasamentul Conferinței de Vest. Este pe locul 10, cu 55 puncte, la numai două puncte distanță de ultimul loc care asigură prezentă în play-off și pe care se află St. Louis Blues.

Echipă probabilă:

Markstrom – Hanifin, Tanev – Kuzmenko, Sharangovich,   Hurbedeau

Antrenor: R. Huska

New York Rangers - Calgary Flames: cote la pariuri și pronosticuri

Cu toate liniile setate să joace la cel mai înalt nivel, atât Rangers cât și Flames ne promit un nou meci frumos precum cele jucate în runda anterioară. Datorită poftei de joc m-au convins să merg pe un duel diferit de ultimele două disputate în mod direct și unde s-au marcat cel mult patru goluri. Cu jucători precum Panarin și Mackenzie Weegar deciși să facă un nou joc de nota 10, vor trage liniile după ei și sper s-o facă suficient de mult încât să avem parte de goluri peste medie.

Prin intermediul Legalbet.ro descoperi avancronici pariuri sportive din toate ramurile, cât și bilete fotbal, cota 2 zilnică pe care le poți plasa la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Pariază responsabil!

Ponturi
Peste 5.5 goluri
Cf
Cote
1.67
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 5.5 goluri
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token