Alege turneul
New York Rangers — Buffalo Sabres
Incheiat

New York Rangers — Buffalo Sabres: ponturi hochei pe gheață NHL, 28.11.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă o partidă de hochei pe gheață din NHL, la o cotă de 1.43.

Marți dimineață, de la ora 04:00, în NHL se joacă New York Rangers - Buffalo Sabres, iar partida are loc în „Madison Square Garden” din orașul New York.

New York Rangers

  • Așa cum a jucat Rangers în runda anterioară cred că ar speria oricare adversar care vine s-o viziteze. 7-4 a fost scorul meciului cu Boston Bruins, unde a condus cu 2-0 încă din minutul 11.
  • Învingătoare în precedentele trei meciuri, New York Rangers a reușit să își arate colții de fiecare dată și astfel le-a mai învins și pe Philadelphia Flyers (3-1), cât și pe Pittsburgh Penguins (1-0). 
  • În ceea ce privește clasamentul, New York Rangers ocupă prima poziție în Est, a preluat-o de la Bruins după ce a învins-o în runda anterioară. Are 31 de puncte, tot atâtea câte are și Boston, dar un meci mai puțin.
  • Artemi Panarin este golgheterul echipei. Rusul a înscris 11 goluri și a oferit 18 pase de gol.

Echipă probabilă:

Quick – Trouba, Miller – Wheeler, Zibanejad, Kreider

Antrenor: Laviolette P.

Buffalo Sabres

  • Deloc solidă și constantă în evoluțiile sale, Buffalo Sabres se vede acum nevoită să meargă la New York pentru jocul cu Rangers și o face după un joc încheiat rușinos.
  • New Jersey Devils – Buffalo Sabres s-a încheiat cu victoria cu corul de 7-2 a echipei gazdă. A fost un duel tranșat practic încă după prima repriză, atunci când tabela a arătat 4-0.Skinner și Okposo au încercat ei să mai reducă din handicap, dar totul a fost în zadar.
  • Astfel, Sabres a pierdut al patrulea joc in deplasare din ultimele cinci și a căzut pe 12 în Conferința de Est, cu 20 de puncte, la egalitate cu Montreal și Pittsburgh.
  • Jeff Skinner este golgheterul echipei Buffalo Sabres. Canadianul a înscris 10 goluri și a pasat decisiv în 7 rânduri.

Echipă probabilă:

Comrie – Samuelsson, Dahlin – Tuch, Mittelstadt, Skinner

Antrenor: Granato D.

New York Rangers – Buffalo Sabres: cote la pariuri și pronosticuri

După evoluția convingătoare a echipei gazdă, Buffalo Sabres cel mai probabil va trebui să asiste cum ofensiva condusă de Kreider se va dezlănțui din nou. Nu ar fi prima oară, în urmă cu o lună și jumătate Rangers a trecut cu 5-1 de Sabres, iar această diferență de valoare mă aștept să se vadă în continuare.

Prin intermediul Legalbet.ro  descoperi avancronici pariuri sportive din toate ramurile, cât și bilete fotbal, cota 2 zilnică pe care le poți plasa la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Pariază responsabil!

Ponturi
New York Rangers câștigă inclusiv în prelungiri
Cf
Cote
1.43
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru NHL
Votare
Va fi acest pariu castigator?
New York Rangers câștigă inclusiv în prelungiri
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token