New Orleans Pelicans — San Antonio Spurs
Incheiat

New Orleans Pelicans — San Antonio Spurs: ponturi NBA

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda doua pronosticuri de la partida New Orleans Pelicans - San Antonio Spurs, din NBA.

Joi dimineata, de la ora 04:30, in “Smoothie King Center”, avem meciul New Orleans Pelicans - San Antonio Spurs, din NBA.

New Orleans Pelicans - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

New Orleans Pelicans nu s-au putut baza pe Zion tot sezonul, dar au facut acel trade pentru McCollum care s-a dovedit castigator. Si astfel, Pelicans au terminat pe locul 9 in Vest, cu 36W - 46L. Au pierdut ultima partida, 107-128 cu Golden State Warriors, insa fara ca ceva sa se schimbe in clasament. Marshall a bifat 19 puncte, 6 pase si 5 recuperari, Clark a ajutat cu 17 puncte, 6 recuperari si 3 pase, iar Murphy a contribuit cu 15 puncte, 6 recuperari si o pasa. McCollum are o medie de 24.3 puncte de cand a venit la New Orleans, cu o eficienta de 49.3%.

San Antonio Spurs - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

San Antonio Spurs au impresionat in conditiile in care nu au niciun superstar in echipa. E Murray, care a devenit si All-Star, insa nimeni n-ar fi pariat pe el la inceputul sezonului. Spurs au terminat pe 10 in Vest, cu 34W - 48L. Au pierdut ultima partida, 120-130 cu Dallas Mavericks. Johnson a bifat 24 de puncte, 6 recuperari si 3 pase, Richardson a inregistrat 18 puncte, 3 recuperari si o pasa, in timp ce Murray a contribuit cu 17 puncte, 7 pase si o recuperare. Dejounte ratase precedentele cinci partide din cauza unei boli.

New Orleans Pelicans - San Antonio Spurs: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Pentru Spurs e vital ca Murray e sanatos, chiar daca are cu cateva kilograme in minus. Spurs au castigat trei dintre cele patru dueluri directe din sezon, insa uimeste faptul ca doar intr-o singura intalnire am vazut peste 220 de puncte. Sunt doua echipe care nu exagereaza cu aruncarile de 3p, doar ca impun un ritm bun si au control sub panou. Asta nu i-a ajutat pe cei de la Spurs in defensiva prea mult, cu o medie de 113.0 puncte incasate. Murray a avut 39 de double-doubles in sezonul regulat.

Ponturi
Peste 219,5 puncte
Cf
Cote
1.49
Ponturi
Murray double-double
Cf
Cote
1.63
Votare
Vor fi aceste pariuri castigatoare?
Peste 219,5 puncte Murray double-double
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token