New Orleans Pelicans — Phoenix Suns: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida New Orleans Pelicans - Phoenix Suns, din NBA.

Luni dimineata, de la ora 04:30, in “Smoothie King Center”, avem meciul 4 din seria New Orleans Pelicans - Phoenix Suns, din play-off-ul NBA.

New Orleans Pelicans - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

New Orleans Pelicans au “furat” un joc in Phoenix, iar asta a dus la un exces de incredere in vederea meciului 3. Unul care a fost vizibil pe toata durata partidei, doar ca e greu sa legi doua victorii contra celei mai bune echipe din sezonul regulat. Pelicans au pierdut cu 111-114. Ingram a dat 34 de puncte, 7 recuperari si 2 pase, McCollum a inregistrat 30 de puncte, 7 pase si 4 recuperari, iar Graham a ajutat cu 12 puncte, 5 recuperari si o pasa, venind de pe banca. Hayes a jucat doar 10 minute inainte de a fi eliminat din joc.

Phoenix Suns - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Phoenix Suns au fost nevoiti sa se descurce fara Booker, accidentat. In lipsa celui mai bun marcator, Ayton a pus 28 de puncte, 17 recuperari si o pasa, Paul a contribuit cu 28 de puncte, 13 pase si 3 recuperari, pentru ca Bridges sa ajute cu 17 puncte, 2 pase si 2 recuperari. Suns au avut 87 de aruncari, iar Ayton si Paul au fost responsabili pentru 38 dintre ele. Paul a stabilit si un record, pentru 28 de pase decisive consecutive in play-off fara vreun turnover.

New Orleans Pelicans - Phoenix Suns: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Pariul pe Paul a iesit fara emotii data trecuta si nu avem niciun motiv sa schimbam. Experienta si faptul ca nu are un adversar care sa-l opreasca in aceasta serie il ajuta enorm pe Paul sa-si “care” echipa. Si leaga un “duo” excelent cu Ayton. Fara Booker, tot cei doi vor avea majoritatea aruncarilor de la Phoenix. 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
36 / 0 / 31
Calcul:
-383 RON
ROI:
-5.7 %
Pariuri:
1284 / 45 / 918
Calcul:
+340 RON
ROI:
+0.2 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 67
36 / 0 / 31
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2249
1284 / 45 / 918
Calcul
ROI: +0.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Paul peste 38,5 puncte+pase+recuperari

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii