Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Natus Vincere – BIG: ponturi eSports CS:GO

0

Liderul clasamentului mondial tinteste prima victorie in Grupa B.

NaVi si BIG se vor duela inmecul al doilea din cadrul sezonului 11 de calificari la ESL. Ele fac parte din Grupa B a acestor calificari.

Natus Vincere: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Foarte bune rezultatele pentru s1mple si colegii sau de la Na Vi. In 2020 acestia au reusit sa preia initiativa si sa urce pentru a doua oara in istorie pe primul loc in ierarhia general a Counter-Strike:Global Offensive. Asta s-a intamplat dupa ce acestia au castigat tot ce se putea la IEM Katowice, un concurs dotat cu premii in valoare de jumatate de milion de dolari.  Jumatate dintre acesti bani s-au dus la flamie, s1mple, electronic, Boombl4 si Perfecto. S-au simtit foarte bine in formula asta, venirea lui Perfecto de la inceputul anului parca a venit sa completez echipa. Alaturi de el au mai castigat si Blast Premier, inainte de Katowice.

•    Line up: s1mple, flamie, Boombl4, Perfecto, electronic

BIG: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Ea n-a fost prezenta la Katowice, ceea ce arata ca nu mai este o echipa de care cine sa se teama atat de mult. tabseN, tiziaN, syrsoN, XANTARES si k1to se afla abia pe locul 16 in lume. Chiar si asa, cu doua zile in urma au produs surpriza si au reusit sa o invinga in decisiv pe fnatic, obtinand si primele puncte din Grupa B.  16-7, 7-16 si 16-12 a fost scorul celor trei harti pe care s-a scris istoria acelui meci. tabseN si syrsoN au fost oamenii care i-au „carat” dupa ei pe ceilalti, ei avand cifre foarte bune de-a lungul celor trei harti. De asemenea, tabseN a si fost declarat omul meciului.

Este o echipa relativ noua, asta pentru ca syrsoN si k1to au semnat cu BIG la inceputul acestui an, completand un an si jumatate de joc impreuna al celor trei. Lucrurile inca nu s-au sudat intre ei, daca fnatic nu gresea la o parte dintre rundele importante din meciul anterior, alta era situatia in momentul de fata. 

•    Line up: tabseN, syrsoN, XANTARES, k1to, tiziaN

Natus Vincere – BIG: cote la pariuri si predictii pariuri

Cu s1mple in line-up, Natus Vincere nu trebuie sa isi faca griji. Sniper-ul echipei este poate unul dintre cei mai constanti jucatori de CS:GO din lume. Intr-adevar, noua formula de joc a lui Na Vi este superioara lui BIG, de aici si rezultatele obtinute in ultimele doua luni.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.56
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 15 / 29
Calcul:
-693 RON
ROI:
-8.3 %
Pariuri:
1409 / 28 / 860
Calcul:
-5 731 RON
ROI:
-2.5 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
39 / 15 / 29
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2299
1409 / 28 / 860
Calcul
ROI: -2.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Sub 2,5 harti