Naomi Osaka — Iga Swiatek: pronosticuri Tenis WTA Miami

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Osaka vs. Swiatek.

Sambata seara, 02/04/2022, nu mai devreme de ora 20:00, Naomi Osaka si Iga Swiatek vor juca in MAREA FINALA a competitiei WTA Masters Tour de la Miami (Statele Unite, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.54 @ Naomi Osaka vs. 1.60 @ Iga Swiatek!

NAOMI OSAKA (#77 WTA)

A urcat deja nu mai putin de patruzeci si unu de locuri in ierarhia mondiala de simplu, fiind acum a #36-a in clasamentul live, existand posibilitatea sa termine pe locul 30 WTA daca va castiga si trofeul! Dubla campioana atat pe asfaltul de la US Open, cat si pe cel de la Australian Open, japoneza ne-a amintit pe parcursul acestor aproximativ doua saptamani petrecute la Masters-ul de la Miami de tenismena care la un moment dat se instala in fotoliul de lider mondial si parea greu de depasit in acele momente.

  • VICTORII Osaka vs. Swiatek: 7-6 6-4 (Toronto Masters, 2019, hard outdoor)

IGA SWIATEK (#2 WTA)

A ajuns la saisprezece victorii consecutive pe hard outdoor si un total de douazeci si cinci pe parcursul sezonului regulat, cu doar trei infrangeri suferite! Poloneza va fi de saptamana viitoare noul numar unu mondial, punand deja intre ea si urmatoarea jucatoare o diferenta de aproximativ 1,300 puncte (se mai pot adauga in jur de 400, daca va pleca acasa cu trofeul de campioana de la Miami Open). Fara prea multe alte comentarii, Iga Swiatek este la ora actuala cea mai buna si mai in forma tenismena a momentului si isi merita cu prisosinta locul din clasament (exceleaza si pe zgura si pe hard outdoor).

  • VICTORII Swiatek vs. Osaka: nici o victorie

Naomi Osaka – Iga Swiatek: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cele doua combatante, pe tiparul precedentului si singurului meci direct, luand in considerare insa si evolutiile pe care le-au avut in special in partidele din faza semifinalelor! Naomi Osaka a eliminat-o in faza sferturilor de finala pe finalista en-titre de la Australian Open – americanca Danielle Rose Collins (6-2 6-1 / treisprezece asi expediati, nu si-a cedat serviciul, a realizat cinci break-uri pe retur) – iar in penultimul act al competitiei a avut nevoie de set decisiv in duelul cu elvetianca Belinda Bencic (4-6 6-3 6-4 / optsprezece asi expediati, si-a cedat serviciul de patru ori, realizand cinci break-uri pe retur). De cealalta parte, poloneza Iga Swiatek ramane singura care n-a cedat set – in faza sferturilor de finala a trecut de cehoaica Petra Kvitova (6-3 6-3 / doi asi expediati, nu si-a cedat serviciul, realizand trei break-uri pe retur), iar in semifinale a eliminat-o pe americanca Jessica Pegula (6-2 7-5 / trei asi expediati, si-a cedat serviciul de trei ori, realizand sase break-uri pe parte de retur). Consider ca un mare avantaj al japonezei in duelul de astazi este lipsa presiunii si faptul ca per total pe tot parcursul turneului prima minge de serviciu a fost un adevarat generator de asi (simte bine mingea, s-a adaptat perfect la suprafata de joc).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
55 / 1 / 41
Calcul:
-644 RON
ROI:
-6.6 %
Pariuri:
820 / 63 / 627
Calcul:
-5 054 RON
ROI:
-3.3 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 110
55 / 1 / 41
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1523
820 / 63 / 627
Calcul
ROI: -3.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 19,5 game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii