Alege turneul
Munchen — Ingolstadt
Incheiat

Munchen — Ingolstadt: ponturi și pronosticuri hochei pe gheață DEL, 17.11.2023

Acțiune

Expertul Legalbet, IulianGGMU, vă recomandă o partidă de hochei pe gheață din DEL, la o cotă de 1.51.

De la ora 20:30, în etapa cu numărul 19 din campionatul Germaniei, Munchen primește vizita lui Ingolstadt, într-un duel în care este favorită. Partida se joacă la Munchen, în „Olympia Eishalle”.

Munchen

•    Dornică de a cincea victorie consecutivă pe terenul propriu, Munchen știe să țină ritmul atât în Champions League, cât și în campionatul intern. Tocmai ce a câștigat cu 3-2, acasă, în turul optimilor Champions League. Servette Geneva i-a stat în față.

•    Nu a dat înapoi nici în cel mai recent joc din DEL. Primea atunci vizita celor de la Dusseldorf și reusea să îi învingă cu scorul de 2-1. DeSousa și Ben Street au dat atunci lovitura prin golurile înscris.

•    În ceea ce privește clasamentul, Munchen se află pe 4, cu 31 de puncte, dar este o echipă care dorește cu ardoare să câștige titlul. Faptul că joacă acasă este un avantaj important, a reușit să obțină 29 de puncte dintr-un total de 27.

•    Ben Street este omul responsabil cu golul pentru Munchen. Canadianul a marcat de 6 ori și a pasat decisiv de 7 ori.

Echipă probabilă:

Niederberger – McKiernan, Almquist – Parkes, Eder, Krammer

Antrenor: Soderholm T.

Ingolstadt

•    A fost o săptămână aglomerată pentru Ingolstadt, deoarece în urmă cu puține zile a jucat în turul optimilor de finală și a pierdut cu scorul de 1-4, acasă, împotriva suedezilor de la Vaxjo.

•    Același scor de 1-4 l-am văzut și pe tabela la finalul meciului cu Eisbaren, în cel mai recent duel al lui Ingolstadt din campionatul Germaniei. A jucat atunci chiar împotriva liderului și a fost dominată copios.

•    În ceea ce privește meciurile de pe terenul propriu nu este o expertă, dar uneori reușește să câștige împotriva unor echipe mai slabe decât ea. De altfel, 10 din cele 23 de puncte acumulate o aduc în situația de a ocupa locul 10, ultimul care asigură prezența în play-off.

•    Daniel Pietta este golgheterul echipei. Germanul a înscris 3 goluri și a pasat decisiv de 10 ori.

Echipă probabilă:

Williams – Edwards, Wagner – Virta, Stachowiak, Friedrich

Antrenor: French M.

Munchen - Ingolstadt: cote la pariuri și pronostcuri

Victoria gazdelor ar fi cel mai așteptat rezultat, iar nivelul pe care Munchen l-a arătat este net superior celui pe care Ingolstadt l-a oferit de-a lungul sezonului. Oaspeții sunt buni încasatori, iar jocul lui Munchen asta face, desface echipa adversă și o face să greșească. În contextul acesta am să merg pe mâna caselor de pariuri și optez pentru un succes al echipei gazdă.

Prin intermediul Legalbet.ro descoperi avancronici pariuri sportive din toate ramurile, cât și bilete fotbal, cota 2 zilnică pe care le poți plasa la cele mai bune case de pariuri licențiate în România. Pariază responsabil!

Ponturi
Munchen câștigă
Cf
Cote
1.51
Ponturi pentru Hochei Ponturi pentru DEL
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Munchen câștigă
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token