Mors-Thy vs Ribe-Esbjerg. Pontul lui Milan

Expertul Legalbet, Milan, va recomanda partida dintre Mors-Thy si Ribe-Esbjerg, la o cota de 1.71

Mors-Thy vs Ribe-Esbjerg. Pontul lui Milan

Sambata, incepand cu ora 16:30, Mors-Thy primeste vizita celor de la Ribe Esbjerg. In sezonul precedent, ambele echipe au ratat la mustata prezenta in play-off-ul campionatului intern. 


Mors-Thy


Echipa pregatita de Soren Reinholdt Hansen vine dupa un sezon slab, in care s-a clasat doar pe locul sase in campionat. Chiar si in aceste conditii, lotul echipei n-a suferit modificari majore pentru actualul sezon. Au fost transferati cativa jucatori tineri, iar din cauza bugetului mic, doi jucatori au fost adusi de la echipa a doua. Lasse Pedersen si Erik Thorsteinsen Toft sunt cei mai buni marcatori, dar doar ei doi nu pot castiga un meci. Saptamana trecuta, Mors-Thy a evoluat in Cupa Santander, unde s-a calificat in "sferturi", dupa ce a trecut de Kolding cu 27-26.


Ribe-Esbjerg


In sezonul precedent, a ratat obiectivul si s-a clasat doar pe locul zece in sezonul regulat. Conducerea clubului a luat masuri, iar in aceasta vara a schimbat aproape toata echipa. Nu mai putin de 11 jucatori au fost transferati, iar obiectivul propus pentru noul sezon este foarte clar, calificarea in play-off. Pe banca tehnica a fost adus Lars Walther, cel care in sezonul precedent a antrenat in Portugalia, pe FC Porto. Procesul de omogenizare si sudare a relatiilor de joc n-ar trebui sa dureze prea mult, avand in vedere valoarea jucatorilor. In noul sezon a debutat cu stangul, a pierdut in Cupa Santander in fata celor de la Holstebro, la 11 goluri diferenta. Intre timp a evoluat in doua partide amicale, in care s-a descurcat destul de bine.


Dupa ultimele sase intalniri directe, scorul este egal, 3-3. Ultima intalnire a avut loc in urma cu patru luni, atunci Mors s-a impus pe teren propriu, la doar un singur gol diferenta. Avand in vedere transferurile efectuate in ultima perioada, Ribe-Esbjerg are un lot mai valoros si dupa parerea mea, porneste cu prima sansa in aceasta partida.


 

Bonus300 RON
Pariaza
1.71
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
292 / 58 / 280
Calcul:
+2 281 RON
ROI:
+1.0 %
Milan

Pariaza de aproximativ 7 ani, a inceput cu fotbalul, dar s-a specializat si in alte sporturi precum baschet, handbal sau tenis.

De la inceput
Pariuri: 630
292 / 58 / 280
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ribe-Esbjerg castiga
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide