Miriam Bulgaru — Laura Pigossi
Incheiat

Miriam Bulgaru — Laura Pigossi: pronosticuri Tenis Florianopolis

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Bulgaru vs. Pigossi.

Marţi seară, 21/11/2023, nu mai devreme de ora 23:30, Miriam Bulgaru şi Laura Pigossi vor juca în primul tur de simplu feminin a competiţiei WTA Challenger de la Florianopolis (Brazilia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 1.88 @ Miriam Bulgaru vs. 1.88 @ Laura Pigossi!

MIRIAM BULGARU (#200 WTA)

Miriam Bianca Bulgaru (douăzeci şi cinci de ani) s-a născut şi are reşedinţa la Alba Iulia (România), are-n palmares cinci titluri de nivel ITF Series Tour (cu alte zece finale pierdute) la simplu şi-a fost clasata cel mai sus pe locul al #183-lea în lume la simplu (18/09/2023). Are zgura drept suprafaţă favorită, n-a mai fost prezentă-n trecut la turneul de la Florianopolis challenger şi-a debutat în sezonul regulat în faza calificărilor unor competiţii de Grand Slam (pe zgura de la French Open şi pe asfaltul de la US Open). Cele mai notabile rezultate din acest an ar fi – finala de la ITF 60k Vienna (Austria) şi semifinala de la Ljubljana challenger (Slovenia). Este jucătoare de mână dreaptă şi execută reverul cu ambele mâini!

VICTORII Bulgaru vs. Pigossi: nici o victorie

LAURA PIGOSSI (#138 WTA)

Laura Pigossi Herrmann de Andrade (douăzeci şi nouă de ani) are ceva mai multă experienţă-n spate chiar şi la nivel WTA Series Tour – fiind la un moment dat clasată fix pe locul al #100-lea în lume la simplu (29/08/2022); are-n palmares o finală de simplu la nivel WTA Series Tour – pe zgura de la Bogota WTA (Columbia, 2022). S-a născut la Sao Paulo (Brazilia) şi are reşedinţa la Barcelona (Spania) – este la rându-i dreptace şi execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară-n jur de doar 1,64m şi-i antrenată de mult timp de German Puentes! Are o medalie de bronz (la dublu) la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2021).

VICTORII Pigossi vs. Bulgaru: 5-7 6-0 6-1 (Iaşi challenger, 2023, zgură)

Miriam Bulgaru – Laura Pigossi: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe un nou succes al sud-americancei, pe tiparul precedentului meci direct desfăşurat în data de 18/07/2023 pe zgura turneul WTA Challenger de la Iaşi (România) – luând în considerare şi factorul motivaţional (pe lângă avantajul moral) pentru că evoluează “acasă” în Brazilia! Statisticile acelui duel arată în felul următor – 2 vs. 1 (aşi) | 5 vs. 3 (duble greşeli) | 49% vs. 61% (puncte câştigate cu prima minge de serviciu) | 40% vs. 44% (puncte câştigate cu a doua minge de serviciu) | 4/12 vs. 8/14 (total break-uri realizate în meci) | 74/168 vs. 94/168 (totalul punctelor câştigate în meci).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Pont
Victorie @ Laura Pigossi
Cf
Cote
1.88
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Laura Pigossi
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token