Miomir Kecmanovic vs Jack Draper
Incheiat

Miomir Kecmanovic vs Jack Draper: pronosticuri Tenis Acapulco

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Kecmanovic vs. Draper.

Vineri dimineaţă, 01/03/2024, nu mai devreme de ora 02:00, Miomir Kecmanovic şi Jack Draper vor juca în faza sferturilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Acapulco (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 3.30 @ Miomir Kecmanovic vs. 1.36 @ Jack Draper!

MIOMIR KECMANOVIC (#53 ATP)

Miomir Kecmanovic (douăzeci şi patru de ani) a mai fost prezent pe hardul outdoor al turneului ATP World Tour de la Acapulco şi-n anul 2020 (faza optimilor), 2021 (faza optimilor) şi 2023 (primul tur), acest sfert de finală fiind aşadar o premieră şi-n general un rezultat bun pentru tenismenul sârb! Faza optimilor de finală pe care a atins-o pe asfaltul Grand Slam-ului de la Australian Open rămâne cel mai notabil rezultat din sezonul regulat – în care a adunat un total de şapte victorii şi-a suferit şase înfrângeri. A impresionat prin eficienţa arătată la serviciu şi prin raportul (pozitiv) dintre loviturile direct câştigătoare şi erorile neforţate în precedentele două meciuri disputate aici, pe tărâm mexican! 

● VICTORII Kecmanovic vs. Draper: 7-6 7-6 (Davis Cup, 2023, hard indoor)

JACK DRAPER (#50 ATP)

Jack Alexander Draper (douăzeci şi doi de ani) este un stângaci britanic care n-a mai fost prezent de-a lungul timpului pe hardul outdoor al turneului ATP World Tour de la Acapulco – dar nu a părut să treacă deloc prin “tracul competiţiei” în rundele anterioare pe care le-a disputat – deşi de cealaltă parte a fileului s-au aflat adversari redutabili precum americanul Tommy Paul (6-0 6-4) sau japonezul Yoshihito Nishioka! Are deja-n palmares două finale de simplu (pierdute) la acest nivel – una pe hardul indoor de la Sofia Open (Bulgaria, 2023), respectiv pe asfaltul de la Adelaide International (Australia, 2024), iar dacă va menţine acelaşi nivel ridicat al tenisului practicat, o a treia finală (aici) n-ar fi imposibilă.

● VICTORII Draper vs. Kecmanovic: 6-4 7-5 (Lyon Open, 2023, zgură), 5-7 7-6 7-6 (Adelaide International, 2024, hard outdoor)

Miomir Kecmanovic – Jack Draper: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o nouă partidă (per total) echilibrată între cei doi combatanţi, pe tiparul fiecăruia din precedentele trei meciuri directe (desfăşurate chiar recent), pentru simplul fapt că sunt de valori relativ apropiate, au stiluri de joc asemănătoare (prim-serviciu eficient, lovituri câştigătoare cu forehand-ul) şi se simt bine pe acest tip de suprafaţă rapidă! Miomir Kecmanovic l-a eliminat în faza optimilor de finală pe neamţul Daniel Altmaier (6-4 6-4 / nu şi-a cedat deloc serviciul, realizând două break-uri pe parte de retur – douăzeci de lovituri direct câştigătoare, cu doar opt erori neforţate comise), cel care trecuse-n primul tur de principalul favorit al competiţiei (Alexander Zverev), în timp ce Jack Draper i-a oferit doar trei game-uri japonezului Yoshihito Nishioka (6-3 6-0 / unsprezece aşi expediaţi, nu şi-a cedat serviciul, realizând patru break-uri pe retur – nouăsprezece lovituri direct câştigătoare, cu şapte erori neforţate).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Peste 20,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.70
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token