Minnesota Timberwolves — Memphis Grizzlies: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies, din NBA.

Duminica dimineata, de la ora 05:00, in “Target Center”, avem meciul 4 din seria Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies, din play-off-ul NBA. 

Minnesota Timberwolves - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Minnesota Timberwolves ar fi trebuit sa ia meciul 3 din aceasta serie, dar s-au blocat de doua ori la un avantaj de +20 de puncte. Si au pierdut cu 95-104. In ultimul sfert, Minnesota a dat doar 3 cosuri din actiune. Russell a pus 22 de puncte, 8 pase si 5 recuperari, Edwards a inregistrat 19 puncte, 7 recuperari si 2 pase, pentru ca Beverley sa contribuie cu 14 puncte, 5 pase si 2 recuperari. Doar 38.8% eficienta din actiune pentru Timberwolves. 

Memphis Grizzlies - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Memphis Grizzlies s-au bazat enorm pe aruncarile de la distanta ale lui Bane. Jumatate dintre reusitele de 3p ale lui Memphis, 7, au fost reusite de Bane. Acesta a terminat meciul cu 26 de puncte, 6 recuperari si 2 pase. Clarke a ajutat cu 20 de puncte, 8 recuperari, in timp ce Morant a inregistrat un triple-double, cu 16 puncte, 10 pase si 10 recuperari. Ja nu a aruncat fenomenal, 5/18 din actiune si 5/10 de la libere, doar ca reuseste sa-si puna mereu colegii in pozitii favorabile. 

Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies: Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Morant a fost aproape de un double-double in primul meci, pentru ca apoi sa fie la doar o recuperare distanta de un triple-double in partida secunda. In duelul anterior, a reusit triple-double. Energia sa este cea care ii poarta pe cei de la Memphis spre rezultate pozitive. Cu un succes acum, Grizzlies aproape ca-si asigura calificarea mai departe.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 16
Calcul:
+549 RON
ROI:
11.2 %
Pariuri:
1568 / 46 / 1127
Calcul:
-176 RON
ROI:
-0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 50
33 / 0 / 16
Calcul:
ROI: +11.2 %
Pariuri: 2744
1568 / 46 / 1127
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Morant double-double
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde