Alege turneul
Minnesota Timberwolves — Memphis Grizzlies
Incheiat

Minnesota Timberwolves — Memphis Grizzlies: ponturi NBA

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies, din NBA.

Duminica dimineata, de la ora 05:00, in “Target Center”, avem meciul 4 din seria Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies, din play-off-ul NBA. 

Minnesota Timberwolves - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Minnesota Timberwolves ar fi trebuit sa ia meciul 3 din aceasta serie, dar s-au blocat de doua ori la un avantaj de +20 de puncte. Si au pierdut cu 95-104. In ultimul sfert, Minnesota a dat doar 3 cosuri din actiune. Russell a pus 22 de puncte, 8 pase si 5 recuperari, Edwards a inregistrat 19 puncte, 7 recuperari si 2 pase, pentru ca Beverley sa contribuie cu 14 puncte, 5 pase si 2 recuperari. Doar 38.8% eficienta din actiune pentru Timberwolves. 

Memphis Grizzlies - forma de moment, ultimele rezultate, statistici 

Memphis Grizzlies s-au bazat enorm pe aruncarile de la distanta ale lui Bane. Jumatate dintre reusitele de 3p ale lui Memphis, 7, au fost reusite de Bane. Acesta a terminat meciul cu 26 de puncte, 6 recuperari si 2 pase. Clarke a ajutat cu 20 de puncte, 8 recuperari, in timp ce Morant a inregistrat un triple-double, cu 16 puncte, 10 pase si 10 recuperari. Ja nu a aruncat fenomenal, 5/18 din actiune si 5/10 de la libere, doar ca reuseste sa-si puna mereu colegii in pozitii favorabile. 

Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies: Cote la pariuri si ponturi pariuri 

Morant a fost aproape de un double-double in primul meci, pentru ca apoi sa fie la doar o recuperare distanta de un triple-double in partida secunda. In duelul anterior, a reusit triple-double. Energia sa este cea care ii poarta pe cei de la Memphis spre rezultate pozitive. Cu un succes acum, Grizzlies aproape ca-si asigura calificarea mai departe.

Ponturi
Morant double-double
Cf
Cote
1.91
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Morant double-double
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token