Minnesota Timberwolves — Memphis Grizzlies: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies, din NBA.

Joi noaptea, de la ora 02:30, in “Target Center”, avem meciul 3 din seria Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies, din NBA.

Minnesota Timberwolves - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Minnesota Timberwolves a trecut de la 130 de puncte marcate in prima partida la sub 100 de puncte inscrise in infrangerea din disputa cu numarul doi, 96-124. Doar 39.5% eficienta din actiune si nu mai putin de 20 de mingi pierdute. Edwards a pus 20 de puncte, 6 recuperari si o pasa, Towns a inregistrat 15 puncte, 11 recuperari si o pasa, pentru ca Prince sa contribuie cu 12 puncte, 2 recuperari si o pasa. Towns a avut probleme cu faulturile si a inregistrat doar 7 aruncari.

Memphis Grizzlies - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Memphis Grizzlies au jucat foarte bine ca echipa in meciul doi, cu sapte jucatori reusind cel putin 10 puncte. Desigur, rotatia a fost mult mai mare tinand cont de avantajul pe care Memphis l-a dezvoltat inca din sfertul 2. Morant a pus 23 de puncte, 10 pase si 9 recuperari, Bane a bifat 16 puncte, 4 pase si 4 recuperari, in timp ce Jackson a contribuit cu 16 puncte, 7 recuperari. Morant s-a accidentat usor in sfertul 3, dar a reusit sa termine meciul in cele din urma.

Minnesota Timberwolves - Memphis Grizzlies: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Edwards a fost cel mai bun marcator al celor de la Minnesota in ambele meciuri de pana acum. Chiar si-n partida anterioara a dat 20 de puncte, in conditiile in care a fost un blowout pentru Memphis. Ne asteptam ca Minnesota sa-si revina din punct de vedere ofensiv in fata propriilor fani (unii care n-au mai vazut un meci de play-off de ceva vreme).

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 0 / 14
Calcul:
+1 186 RON
ROI:
23.3 %
Pariuri:
1564 / 46 / 1121
Calcul:
+184 RON
ROI:
+0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 51
37 / 0 / 14
Calcul:
ROI: +23.3 %
Pariuri: 2733
1564 / 46 / 1121
Calcul
ROI: +0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Edwards peste 23,5 puncte
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde