Milwaukee Bucks — Boston Celtics
Incheiat

Milwaukee Bucks — Boston Celtics: ponturi NBA

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Milwaukee Bucks - Boston Celtics, din NBA.

Vineri noaptea, de la ora 02:30, in “Fiserv Forum”, avem meciul 6 din seria Milwaukee Bucks - Boston Celtics, din play-off-ul NBA.

Milwaukee Bucks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Milwaukee Bucks a fost condusa aproape tot meciul, dar tot a reusit sa castige partida cu numarul 5, scor 110-107. Giannis a pus 40 de puncte, 11 recuperari si 3 pase, Holiday a inregistrat 24 de puncte, 8 recuperari si 8 pase, pentru ca Portis sa contribuie cu 14 puncte, 15 recuperari si 2 pase. Jrue a dat un cos vital de 3p cu un minut inainte de final, pentru ca apoi sa aiba un block si un steal pentru a castiga partida. Bucks au avut doar 43.5% eficienta din actiune.

Boston Celtics - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Boston Celtics au jucat bine in meciul anterior, insa am vazut si in sezonul regulat cum Celtics pot pierde avantaje destul de clare. Boston a condus si la 14 puncte in ultimul sfert. Tatum a bifat 34 de puncte, 6 recuperari si 4 pase, Brown a inregistrat 26 de puncte, 8 recuperari si 6 pase, in timp ce Smart a ajutat cu 15 puncte, 4 recuperari si o pasa. Celtics au fost surclasati la capitolul recuperari ofensive, 5-17.

Milwaukee Bucks - Boston Celtics: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Dintre vedetele din NBA-ul de astazi, Tatum mi se pare un jucator care nu se pierde atunci cand e in fata unui meci capital. Sigur, are si el partidele lui proaste, dar acum vorbim despre un duel care i-ar putea elimina pe cei de la Celtics. Trebuie sa-si imbunatateasca procentajul de la 3p, doar 2/11 in meciul anterior. In rest, daca isi pastreaza volumul de aruncari, nu ar trebui sa avem probleme.

Ponturi
Tatum peste 29,5 puncte
Cf
Cote
1.89
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Tatum peste 29,5 puncte
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token