Michael Mmoh — Wu Tung-Lin: pronosticuri Tenis ATP Tallahassee

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Mmoh vs. Wu Tung-Lin.

Duminica seara, 24/04/2022, nu mai devreme de ora 20:00, Michael Mmoh si Wu Tung-Lin vor juca in MAREA FINALA a competitiei ATP Challenger Tour de la Tallahassee (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua echipe: 1.44 @ Michael Mmoh vs. 2.58 @ Wu Tung-Lin!

MICHAEL MMOH (#198 ATP)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut la Riyadh (Arabia Saudita) din parinti cu origini nigeriene care i-au dat prenumele dupa renumitul baschetbalist Michael Jordan, dar are resedinta la Bradenton – Florida (Statele Unite), a fost la un moment dat numarul doi mondial la nivel de juniori, este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul antrenorului Oggie Samardzic! A fost la un moment dat al #96-lea in lume la simplu (01/10/2018).

  • VICTORII Mmoh vs. Wu: nu au jucat

WU TUNG-LIN (#287 ATP)

Va implini curand varsta de douazeci si patru de ani, s-a nascut la Taichung (Taipeiul Chinez) si tot acolo are si resedinta, este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara tot in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul antrenorilor Tsai Chia Yen & Ezra Stump! Joaca a treia lui finala a carierei la nivel ATP Challenger Tour, dupa ce precedentele doua le-a pierdut in 2019 la Santiago challenger (zgura) vs. Hugo Dellien si-n 2021 la Istanbul challenger (hard outdoor) vs. James Duckworth.

  • VICTORII Wu vs. Mmoh: nu au jucat

Michael Mmoh – Wu Tung-Lin: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o victorie cu handicap la game-uri a americanului, luand in considerare plusul valoric si mai ales de experienta in fazele finale ale turneelor de nivel ATP Challenger Tour (are in palmares cinci astfel de titluri la simplu si unul la dublu), dar si evolutiile avute pe parcursul competitiei de la Tallahassee challenger impotriva unor adversari per total mai valorosi decat cei infruntati de asiatic! Michael Mmoh i-a eliminat pe parcurs pe indianul Sumit Nagal (6-3 6-0), apoi argentinianul Tomas Martin Etcheverry (4-6 6-3 6-3) din postura de mare outsider, apoi compatriotul Aleksandar Kovacevic (6-2 7-6 / nu si-a cedat serviciul, realizand doua break-uri) si-n fine din nou din postura de outsider pe columbianul Daniel Elahi Galan Riveros (3-6 7-5 6-4 / sapte asi expediati, si-a cedat serviciul de trei ori, realizand tot atatea break-uri pe retur). De cealalta parte, chinezul Wu Tung-Lin a trecut in ultimele doua runde de americanul Christian Harrison (6-0 6-4 / si-a cedat serviciul o data, realizand cinci break-uri) si de compatriotul Zhizhen Zhang (6-4 7-6 / cinci asi expediati, si-a cedat serviciul o data, realizand doua break-uri pe retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 games @ Michael Mmoh
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde