Michael Mmoh — Manuel Guinard: pronosticuri Tenis ATP Lyon

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Mmoh vs. Guinard.

Miercuri seara, 18/05/2022, nu mai devreme de ora 19:00, Michael Mmoh si Manuel Guinard vor juca in faza optimilor de finala a competitiei ATP World Tour de la Lyon (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 2.28 @ Michael Mmoh vs. 1.64 @ Manuel Guinard!

MICHAEL MMOH (#179 ATP)

Are douazeci si patru de ani, la un moment dat a fost in prima suta mondial – al #96-lea in lume la simplu (01/10/2018) – dar de atunci cariera lui n-a luat-o pe o panta ascendenta, n-a reusit sa-si depaseasca pana acum conditia de tenismen bunicel de nivel ATP Challenger Tour dar cam atat! S-a nascut la Riyadh (Arabia Saudia) si are resedinta la Bradenton – Florida (Statele Unite), nu are zgura printre primele suprafetele pe care prefera sa joace, dar are totusi capacitate de adaptare.

  • VICTORII Mmoh vs. Guinard: 6-2 3-6 6-4 (Drummondville challenger, 2020, hard indoor)

MANUEL GUINARD (#158 ATP)

Are douazeci si sase de ani si trece prin cea mai buna perioada a carierei, prezenta lui pe tabloul principal al unui turneu de nivel ATP World Tour fiind o premiera (nu mai vorbim de faza optimilor de finala sau faza sferturilor de finala daca se va impune astazi). De departe-l putem considera un zgurist la baza, masoara in jur de 1,96m si poseda un prim serviciu percutant, se simte bine cand joaca pe taram francez si si-a castigat publicul de partea lui in meciurile trecute gratie spiritului combativ deosebit.

  • VICTORII Guinard vs. Mmoh: nici o victorie

Michael Mmoh – Manuel Guinard: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida in care francezul – avand si suportul total al publicului – se va auto-depasi (din nou) si va avansa in urmatoarea faza a competitiei, fiind avantajat (zic eu) si de suprafata de joc! Manuel Guinard i-a eliminat in faza calificarilor de la ATP Lyon pe compatriotii Tristan Lamasine (6-1 6-3 / cinci asi expediati), respectiv Ugo Blanchet (6-7 6-0 6-4 / zece asi expediati), iar pe tabloul principal a produs adevarata surpriza cand l-a invins pe conationalul de prima suta mondiala – Hugo Gaston (6-4 6-7 6-2 / sapte asi expediati, sapte duble greseli comise, si-a cedat serviciul de patru ori, realizand sapte break-uri pe retur dintr-un total de zece oportunitati avute la dispozitie). De cealalta parte, prezenta americanului in aceasta faza a competitiei este pur intamplatoare, pur norocoasa, deoarece el a fost initial eliminat inca din faza calificarilor de argentinianul Tomas Martin Etcheverry (6-7 3-6 / si-a cedat serviciul de patru ori, oferind sase mingi de break adversarului – pe parte de retur a realizat trei break-uri), prinzand in extremis un loc de lucky-loser.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
59 / 3 / 45
Calcul:
+534 RON
ROI:
5.0 %
Pariuri:
887 / 67 / 675
Calcul:
-4 376 RON
ROI:
-2.7 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 125
59 / 3 / 45
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1648
887 / 67 / 675
Calcul
ROI: -2.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Manuel Guinard

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde