Miami Heat — Atlanta Hawks: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Miami Heat - Atlanta Hawks, din NBA.

Marti noaptea, de la ora 02:00, in “FTX Arena”, avem meciul 5 din seria Miami Heat - Atlanta Hawks, din play-off-ul NBA.

Miami Heat - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Miami Heat a reusit cea mai buna prestatie defensiva in precedentul duel, victorie cu 110-86. Si nici nu e de mirare atunci cand ai o asemenea rotatie. Butler a dat 36 de puncte, 10 recuperari si 4 pase, Adebayo a bifat 14 puncte, 8 recuperari si o pasa, in timp ce Tucker a contribuit cu 14 puncte, 8 recuperari si 3 pase. Cum a fost un “blowout”, Miami a folosit 12 jucatori. Lowry a absentat din cauza unei accidentari.

Atlanta Hawks - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Atlanta Hawks avea nevoie de un Young in forma pentru a avea vreo sansa in acest duel. Iar Trae a avut doar cateva momente de stralucire, fara sa aiba o partida cu adevarat buna. In ultima infrangere, PG-ul celor de la Hawks a inregistrat 9 puncte, 5 pase si o recuperare, cu 3/11 din actiune. Hunter a pus 24 de puncte, 3 recuperari si o pasa, iar Knox a incheiat seara cu 12 puncte, insa date in minutele de final, cand pe teren nu mai erau titularii. 

Miami Heat - Atlanta Hawks: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Nici revenirea lui Capela nu l-a ajutat foarte mult pe Young. Miami are o banca mult prea buna, de unde pot sa vina Herro, Robinson sau Oladipo. Heat reusesc sa forteze turnoveruri, iar Young nu a avut grija de minge in aceasta serie. Cel mai probabil duelul se va incheia in aceasta noapte, mai ales daca Butler prinde o partida buna.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
37 / 0 / 14
Calcul:
+1 186 RON
ROI:
23.3 %
Pariuri:
1564 / 46 / 1121
Calcul:
+184 RON
ROI:
+0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 51
37 / 0 / 14
Calcul:
ROI: +23.3 %
Pariuri: 2733
1564 / 46 / 1121
Calcul
ROI: +0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Miami Heat - 3,5 HA
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde