Memphis Grizzlies — Golden State Warriors
Incheiat

Memphis Grizzlies — Golden State Warriors: ponturi NBA

Acțiune

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Memphis Grizzlies - Golden State Warriors, din NBA.

Duminica seara, in “FedExForum”, de la ora 22:30, avem meciul 1 din seria Memphis Grizzlies - Golden State Warriors, din play-off-ul NBA.

Memphis Grizzlies - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Memphis Grizzlies a avut o serie destul de stransa cu cei de la Minnesota Timberwolves, castigata in cele din urma cu 4-2. In ultima partida, Grizzlies s-au impus cu 114-106. Brooks a dat 23 de puncte, 3 recuperari si 2 pase, in timp ce Morant a inregistrat un double-double, cu 17 puncte, 11 pase si 8 recuperari. Desi Ja a fost cel mai important jucator pentru Memphis in serie, de remarcat cum de fiecare data s-a mai remarcat si alt baschetbalist. Bane a fost surpriza placuta, cu o medie de 23.5 puncte marcate.

Golden State Warriors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Golden State Warriors au lasat un singur meci celor de la Denver Nuggets, condusi de MVP-ul sezonului trecut. Ultimele dueluri au fost insa stranse, in special partida de final, 102-98. Curry a pus 30 de puncte, 5 pase si 5 recuperari, Payton a ajutat cu 15 puncte, 3 pase si 3 recuperari, iar Thompson a contribuit cu 15 puncte, 9 recuperari si 3 pase. Warriors au fost 13/31 de la 3p.

Memphis Grizzlies - GSW: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Oboseala ar trebui sa fie elementul care joaca un rol important in acest prim duel. Warriors au avut mult mai multa odihna, in timp ce Memphis vine la doua zile dupa ultima partida. Si poate ca Grizzlies au castigat trei dintre cele patru meciuri din sezonul regulat, insa in play-off e altceva. Mai ales cand Warriors au toti jucatorii de baza disponibili.

Ponturi
Golden State Warriors peste 110,5 puncte
Cf
Cote
1.82
Ponturi pentru Baschet Ponturi pentru NBA
Va fi acest pariu castigator?
Golden State Warriors peste 110,5 puncte
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token