Memphis Grizzlies — Golden State Warriors: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Memphis Grizzlies - Golden State Warriors, din NBA.

Duminica seara, in “FedExForum”, de la ora 22:30, avem meciul 1 din seria Memphis Grizzlies - Golden State Warriors, din play-off-ul NBA.

Memphis Grizzlies - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Memphis Grizzlies a avut o serie destul de stransa cu cei de la Minnesota Timberwolves, castigata in cele din urma cu 4-2. In ultima partida, Grizzlies s-au impus cu 114-106. Brooks a dat 23 de puncte, 3 recuperari si 2 pase, in timp ce Morant a inregistrat un double-double, cu 17 puncte, 11 pase si 8 recuperari. Desi Ja a fost cel mai important jucator pentru Memphis in serie, de remarcat cum de fiecare data s-a mai remarcat si alt baschetbalist. Bane a fost surpriza placuta, cu o medie de 23.5 puncte marcate.

Golden State Warriors - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Golden State Warriors au lasat un singur meci celor de la Denver Nuggets, condusi de MVP-ul sezonului trecut. Ultimele dueluri au fost insa stranse, in special partida de final, 102-98. Curry a pus 30 de puncte, 5 pase si 5 recuperari, Payton a ajutat cu 15 puncte, 3 pase si 3 recuperari, iar Thompson a contribuit cu 15 puncte, 9 recuperari si 3 pase. Warriors au fost 13/31 de la 3p.

Memphis Grizzlies - GSW: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Oboseala ar trebui sa fie elementul care joaca un rol important in acest prim duel. Warriors au avut mult mai multa odihna, in timp ce Memphis vine la doua zile dupa ultima partida. Si poate ca Grizzlies au castigat trei dintre cele patru meciuri din sezonul regulat, insa in play-off e altceva. Mai ales cand Warriors au toti jucatorii de baza disponibili.

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 16
Calcul:
+549 RON
ROI:
11.2 %
Pariuri:
1568 / 46 / 1127
Calcul:
-176 RON
ROI:
-0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 50
33 / 0 / 16
Calcul:
ROI: +11.2 %
Pariuri: 2744
1568 / 46 / 1127
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Golden State Warriors peste 110,5 puncte
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde