Meciul zilei tenis Roland Garros — 08/06/2023
Incheiat

Meciul zilei tenis Roland Garros — 08/06/2023

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Swiatek vs. Haddad Maia.

Joi seară, 08/06/2023, nu mai devreme de ora 18:30, Iga Swiatek şi Beatriz Haddad Maia vor juca în faza semifinalelor de simplu feminin a competiţiei WTA Series Tour de la Roland Garros (Franţa, zgură outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaBaumbet – ne oferă următoarele cote la victorie pentru duelul de la meciul zilei: 1.05 @ Iga Swiatek vs. 11.00 @ Beatriz Haddad Maia!

IGA SWIATEK (#1 WTA)

Fiind campioana en-titre a Grand Slam-ului de la French Open, poloneza a avut şi inca are multe puncte de aparat şi-şi poate apara fotoliul de lider mondial doar daca principala urmaritoare – Aryna Sabalenka – nu va caştiga Roland Garros-ul sau nu se va califica in finala, dar Iga Swiatek va reuşi acest lucru! A adunat un total de #17 victorii şi-a suferit doar #2 înfrangeri pe zgura pe parcursul sezonului regulat – una in fata aceleiaşi Aryna Sabalenka la Masters-ul de la Madrid şi una la a treia jucatoare a lumii – kazaca Elena Rybakina la Masters-ul de la Roma! N-a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei.

  • VICTORII Swiatek vs. Haddad: nici o victorie

BEATRIZ HADDAD MAIA (#14 WTA)

“Bia” are douazeci şi şapte de ani, s-a nascut şi are reşedinta la Sao Paulo (Brazilia), are-n palmares doar doua titluri de nivel WTA Series Tour la simplu şi s-a calificat in premiera in penultimul act al unui turneu de Grand Slam – la simplu – pentru ca la dublu are-n palmares o finala de Australian Open (#2022). În urma punctelor acumulate pe zgura pariziana, Haddad Maia a urcat pana pe locul al #10-lea in clasamentul live de simplu, inregistrand astfel un nou career-best! Este jucatoare de mana stanga, executa reverul cu ambele maini, masoara-n jur de 1,85m şi-i antrenata de Rafael Paciaroni.

  • VICTORII Haddad vs. Swiatek: 6-4 3-6 7-5 (Masters-ul de la Toronto, 2022, hard outdoor)

Meciul zilei tenis Roland Garros – 08/06/2023: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida controlata şi caştigata-n cele din urma de liderul mondial in exercitiu, pentru ca va intra pe teren mai “proaspata” din punct de vedere fizic şi pentru ea aceasta semifinala are o mai mare “greutate” in conditiile-n care trebuie sa-şi apere titlul şi totodata titulatura de numar unu mondial! Iga Swiatek a petrecut foarte putin timp pe teren in primele patru meciuri pe care le-a disputat pe zgura de la Roland Garros, dar in faza sferturilor de finala a avut ceva mai mult de tras in duelul pe care l-a avut cu americanca Cori Coco Gauff (6-4 6-2 / doi aşi expediati, nici o dubla greşeala comisa, şi-a cedat serviciul o singura data, realizand un total de patru break-uri pe parte de retur – #19 lovituri direct caştigatoare, cu #15 erori neforţate). De cealalta parte, sud-americanca Beatriz Haddad Maia vine dupa patru meciuri consecutive caştigate in set decisiv, ceea ce ne demonstreaza ca este solida din punct de vedere psihic şi ca lupta pana la capat, indiferent de adversara; ultima “victima” a fost tunisianca Ons Jabeur (3-6 7-6 6-1 / patru aşi expediati, trei duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de patru ori, realizand un total de şase break-uri pe parte de retur – #28 lovituri direct caştigatoare, cu #39 erori neforţate).

Ponturi
Iga Swiatek & peste 17,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.98
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru Roland Garros
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Iga Swiatek & peste 17,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token