Meciul zilei tenis Roland Garros — 05/06/2023
Incheiat

Meciul zilei tenis Roland Garros — 05/06/2023

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Dimitrov vs. Zverev.

Luni seară, 05/06/2023, nu mai devreme de ora 21:30, Grigor Dimitrov şi Alexander Zverev vor juca în faza optimilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Roland Garros (Franţa, zgură outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaBaumbet – ne oferă următoarele cote la victorie pentru duelul de la meciul zilei: 2.65 @ Grigor Dimitrov vs. 1.50 @ Alexander Zverev!

GRIGOR DIMITROV (#29 ATP)

S-a calificat pentru abia a doua oara-n cariera in faza optimilor de finala pe zgura Grand Slam-ului de la French Open – chiar daca n-a lipsit la niciuna din ultimele treisprezece editii de la Roland Garros şi la baza este un aşa-zis “zgurist”. Totuşi, finala pe care a disputat-o pe zgura de la Geneva ATP cu cateva zile inainte de startul turneului de pe zgura pariziana şi cele trei victorii in minim de seturi pe care le-a obtinut aici il pune pe bulgar intr-o postura destul de favorabila şi poate emite pretentii astazi! A aratat ceva vulnerabilitati pe propriul serviciu, dar a compensat cu o excelentă agresivitate pe parte de retur.

  • VICTORII Dimitrov vs. Zverev: 2-6 6-4 6-2 (Basel ATP, 2014, hard indoor)

ALEXANDER ZVEREV (#27 ATP)

Are o alta “relaţie” cu Grand Slam-ul de la French Open – dublu sfert-finalist (#2018 şi #2019), iar ulterior şi dublu semifinalist (#2021 şi #2022); a obtinut in premiera trei victorii consecutive pe zgura in sezonul regulat pe zgura de la Roland Garros, dar n-a reuşit inca s-o obtina şi pe a patra pe parcursul acestui an (n-a caştigat vreun turneu in acest sezon). A trecut fara prea mari probleme de primele doua runde pe zgura pariziana, dar a cedat set in turul al treilea şi-a avut ceva dificultati in a gestiona anumite momente! Îmbucurător este faptul ca germanul pare sa-şi fi revenit 100% din punct de vedere fizic.

  • VICTORII Zverev vs. Dimitrov: 6-4 3-6 7-5 (Masters-ul de la Indian Wells, 2016, hard outdoor), 6-1 6-4 (Masters-ul de la Roma, 2016, zgură), 7-6 6-7 6-3 (Paris-Bercy ATP, 2021, hard indoor)

Meciul zilei tenis Cota 2 – 05/06/2023: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partida controlata-n mare parte de jucatorul german, care din punctul meu de vedere are un plus de valoare in special pe acest tip de suprafata – dar totodata, forma de moment (per total) buna prin care trece bulgarul, ar putea duce acest meci in patru seturi sau (de ce nu) chiar şi-ntr-un decisiv! Grigor Dimitrov l-a eliminat in turul al treilea de la French Open pe un alt german – Daniel Altmaier (6-4 6-3 6-1 / patru aşi expediati, cinci duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de doua ori, realizand un total de şapte break-uri pe parte de retur – #30 lovituri direct caştigatoare, cu #23 erori neforţate), in timp ce Alexander Zverev a avut un adversar de un cu totul alt calibru in runda cu numarul trei – al #12-lea tenismen al lumii, americanul Frances Tiafoe (3-6 7-6 6-1 7-6 / treisprezece aşi expediati, dar şi zece duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de cinci ori, realizand tot atatea break-uri pe parte de retur – a riscat mai mult şi-a expediat un total de #41 lovituri direct caştigatoare, cu #46 erori neforţate).

Ponturi
Alexander Zverev & peste 29,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.80
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru Roland Garros
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Alexander Zverev & peste 29,5 game-uri în meci
100%
1 vot
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token