Meciul zilei tenis Cota 2 — 26/05/2023
Incheiat

Meciul zilei tenis Cota 2 — 26/05/2023

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Jarry vs. Zverev.

Vineri la prânz, 26/05/2023, nu mai devreme de ora 16:30, Nicolas Jarry şi Alexander Zverev vor juca în faza semifinalelor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Geneva (Elveţia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în RomâniaBaumbet – ne oferă următoarele cote la victorie pentru duelul de la meciul zilei: 2.71 @ Nicolas Jarry vs. 1.44 @ Alexander Zverev!

NICOLAS JARRY (#54 ATP)

Va evolua astazi pentru un loc in finala turneului ATP de la Geneva, o finala pe care a mai disputat-o in anul #2019 la precedenta şi singura alta participare a lui pe zgura elvetiana – pe care o pierdea-n set decisiv, tocmai in dauna adversarului pe care-l va infrunta şi acum! Nicolas Jarry a adunat un total de cinsprezece victorii şi-a suferit doar şapte infrangeri pe zgura in sezonul regulat, ajungand pana-n semifinale la Rio de Janeiro ATP (unde i-a luat set chiar şi lui Carlos Alcaraz) şi ulterior cucerind turneul ATP de la Santiago (dupa patru succesuri consecutiv obtinute in set decisiv – este puternic dpdv psihic).

  • VICTORII Jarry vs. Zverev: 3-6 7-5 7-6 (Barcelona ATP, 2019, zgură)

ALEXANDER ZVEREV (#27 ATP)

Din punctul meu de vedere, germanul este deja cu gandul la Grand Slam-ul de la French Open, acolo unde are puncte multe de aparat – fiind semifinalistul ultimelor doua editii de la Roland Garros! Fara titlu cucerit in sezonul regulat şi cu opt victorii şi patru infrangeri adunate pe zgura, neamtul nu pare a fi pregatit sa lupte de la egal la egal la ora actuala cu adversari de top precum Medvedev sau Alcaraz. Geneva ATP este primul turneu de zgura unde reuşeşte sa treaca de faza optimilor de finala – n-a izbutit s-o faca la ATP Monte Carlo, ATP Munchen sau la Masters-urile de la Madrid (Spania) şi Roma (Italia).

  • VICTORII Zverev vs. Jarry: 6-3 3-6 7-6 (Geneva ATP, 2019, zgură), 6-4 6-2 (Hamburg ATP, 2019, zgură)

Meciul zilei tenis Cota 2 – 26/05/2023: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o noua partida echilibrata intre cei doi combatanti, pe tiparul precedentului duel pe care l-au avut in anul #2019 chiar in finala competitiei ATP de la Geneva, pentru simplul fapt ca deşi germanul este jucatorul mai experimentat şi mai valoros (per total), sud-americanul este cel aflat intr-o forma de moment mai buna şi cel care va intra pe teren mai motivat! Nicolas Jarry a produs marea surpriza in faza sferturilor de finala, atunci cand l-a eliminat pe campionul precedentelor doua editii ale turnelui ATP de la Geneva – norvegianul Casper Ruud (3-6 7-6 7-5 / doisprezece aşi expediati, trei duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de doua ori, realizand doua break-uri pe retur). De cealalta parte, Alexander Zverev a beneficiat de abandonul adversarului in aceeaşi faza a competitiei – chinezul Yibing Wu (4-1 ret.).

Ponturi
Peste 22,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.85
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Peste 22,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token