Maxime Cressy — Yannick Hanfmann
Incheiat

Maxime Cressy — Yannick Hanfmann: pronosticuri Tenis ATP Halle

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Cressy vs. Hanfmann.

Duminica la pranz, 12/06/2022, nu mai devreme de ora 15:00, Maxime Cressy si Yannick Hanfmann vor juca in faza calificarilor competitiei ATP World Tour de la Halle (Germania, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.47 @ Maxime Cressy vs. 2.70 @ Yannick Hanfmann!

MAXIME CRESSY (#67 ATP)

Are douazeci si cinci de ani si a aparut in lumina reflectoarelor abia pe parcursul sezonului precedent, impresioneaza printr-un prim serviciu percutant si urcari dese la fileu de unde incearca sa inchida punctele cu voleul – masoara in jur de 1,98m si este dreptaci, ce executa reverul cu ambele maini, iar pe parte de antrenorat beneficiaza de suportul lui Romain Sichez & Armand D’Harcourt! N-a mai fost prezent in trecut pe iarba turneului ATP Halle, astfel ca prezenta pe tabloul principal ar fi o premiera. 

  • VICTORII Cressy vs. Hanfmann: 4-6 6-4 6-3 (Ismaning challenger, 2019, hard indoor)

YANNICK HANFMANN (#112 ATP)

Are treizeci de ani si cel mai sus a fost clasat al #92-lea in lume la simplu (17/05/2021), n-are cine stie ce experienta in spate la nivel ATP World Tour si nu este neaparat adeptul jocului pe iarba, fiind catalogat mai degraba ca un zgurist la baza, decat un tenismen de suprafete rapide! S-a nascut la Karlsruhe (Germania) si tot acolo are si resedinta, este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,93m si beneficiaza de suportul antrenorilor Lukas Wolff & Lars Uebel.

  • VICTORII Hanfmann vs. Cressy: nici o victorie

Maxime Cressy – Yannick Hanfmann: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma la handicap de doua game-uri diferenta de big-server-ul american, deoarece a adunat ceva mai multa experienta intre timp la cel mai inalt nivel si este mult mai familizarizat cu jocul pe suprafetele rapide de joc, unde-si poate pune in valoare principalele atuuri de care aminteam mai sus in descrierea lui! Maxime Cressy l-a invins usor in prima runda a calificarilor de la ATP Halle pe neamtul Louis Wessels (6-2 6-3 / sub o ora petrecuta pe teren, noua asi expediati, doua duble greseli comise, nu i-a oferit vreo minge de break oponentului, iar pe retur a fructificat toate cele trei oportunitati avute la dispozitie), in timp ce Yannick Hanfmann a avut parte de un meci-thriller impotriva sud-americanului Marcelo Tomas Barrios Vera (6-3 6-7 7-6 / aproximativ trei ore petrecute pe teren, zece asi expediati, patru duble greseli comise, si-a cedat serviciul de doar doua ori – dar i-a oferit oponentului nu mai putin de treisprezece mingi de break, iar pe parte de retur a fructificat trei din totalul celor zece oportunitati de break avute la dispozitie).

Ponturi
(AH) -1,5 games @ Maxime Cressy
Cf
Cote
1.61
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -1,5 games @ Maxime Cressy
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token