Martina Trevisan — Claire Liu
Incheiat

Martina Trevisan — Claire Liu: pronosticuri Tenis WTA Rabat

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Trevisan vs. Liu.

Sambata la pranz, 21/05/2022, nu mai devreme de ora 14:00, Martina Trevisan si Claire Liu vor juca in MAREA FINALA a competitiei WTA Series Tour de la Rabat (Maroc, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.52 @ Martina Trevisan vs. 1.53 @ Claire Liu!

MARTINA TREVISAN (#85 WTA)

Are douazeci si opt de ani, a fost clasata la un moment dat a #66-a in ierarhia de simplu (20/09/2021), n-are in palmares vreun titlu de nivel WTA Series Tour si totodata va juca pentru prima data in cariera cu trofeul pe masa intr-o astfel de competitie de simplu (mai avea doar o finala de dublu inainte). Este jucatoare de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, impresioneaza prin spiritul combativ deosebit, masoara in jur de doar 1,60m si beneficiaza de suportul antrenorului Matteo Catarsi! 

  • VICTORII Trevisan vs. Liu: nu au jucat

CLAIRE LIU (#92 WTA)

Va implini varsta de douazeci si doi de ani peste doar cateva zile, s-a nascut si are resedinta la Thousand Oaks – California (Statele Unite), este jucatoare de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,70m si beneficiaza de suportul conationalului Chris Tontz pe parte de antrenorat! Saptamana trecuta a cucerit in premiera o competitie de nivel WTA 125k Series Tour – pe zgura de la Paris WTA Challenger, iar acum – la fel ca adversara sa – va fi pusa in postura de a juca in premiera cu trofeul pe masa in cadrul unei competitii de nivel WTA Series Tour. 

  • VICTORII Liu vs. Trevisan: nu au jucat

Martina Trevisan – Claire Liu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de americanca, in conditiile in care forma de moment pare sa fie de partea ei! Claire Liu a adunat douasprezece victorii si doar doua infrangeri pe zgura in sezonul regulat – opt succesuri consecutive pe acest tip de suprafata, cu doar doua seturi cedate – le-a invins in faza optimilor de finala pe egipteanca Mayar Sherif (4-6 7-6 6-1) si-n faza sferturilor de finala pe australianca Astra Sharma (6-4 6-1 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand patru break-uri pe retur), beneficiind de abandonul maghiarei Anna Bondar in semifinale. De cealalta parte, italianca Martina Trevisan a produs surpriza in faza optimilor cu iberica Garbine Muguruza (2-6 6-4 6-1), a eliminat-o pe olandeza Arantxa Rus (7-6 6-3 / si-a cedat serviciul de cinci ori, realizand sapte break-uri pe retur) in faza sferturilor si-n fine a dispus si de conationala Lucia Bronzetti (6-3 6-3 / si-a cedat serviciul o singura data, realizand patru break-uri pe retur) in penultimul act al competitiei.

Ponturi
Victorie @ Claire Liu
Cf
Cote
1.53
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru WTA
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Claire Liu
100%
2 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 2

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token