Martina Trevisan — Annie Fernandez: pronosticuri Tenis WTA French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Trevisan vs. Fernandez.

Marti la pranz, 31/05/2022, nu mai devreme de ora 13:00, Martina Trevisan si Annie Leylah Fernandez vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.62 @ Martina Trevisan vs. 1.50 @ Annie Leylah Fernandez!

MARTINA TREVISAN (#59 WTA)

Are douazeci si opt de ani si trece prin cea mai buna perioada a carierei, de departe o putem considera o zgurista la baza, a revenit in faza sferturilor de finala pe zgura de la Roland Garros – performanta pe care o mai izbutise la fel de surprinzator in anul 2020, atunci plecand chiar din faza calificarilor! Gratie punctelor acumulate pana acum la French Open, experimentata italianca a urcat deja nu mai putin de douazeci si opt de locuri in ierarhia mondiala de simplu, fiind a #31-a in clasamentul live (career-best).

  • VICTORII Trevisan vs. Fernandez: nu au jucat

ANNIE FERNANDEZ (#18 WTA)

Are doar nouasprezece ani, de asemenea trece prin cea mai buna perioada a carierei, prezenta ei in faza sferturilor de finala pe zgura pariziana fiind o surpriza pentru mine, deoarece in trecut nu excelase deloc pe acest tip de suprafata (prefera hardul outdoor). A urcat si tanara canadianca patru locuri deja in clasamentul live de simplu, fiind a #14-a in lume si inregistrand astfel un nou career-best! Dupa finala pe care a disputat-o in sezonul precedent la Grand Slam-ul de la US Open impotriva Emmei Raducanu, acest sfert de finala de pe zgura de la Roland Garros reprezinta urmatorul cel mai bun rezultat la un asa nivel.

  • VICTORII Fernandez vs. Trevisan: nu au jucat

Martina Trevisan – Annie Fernandez: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida echilibrata, foarte probabil sa mearga in set decisiv, deoarece la ora actuala putem spune ca se vor infrunta doua tenismene de valori relativ apropiate – luandu-ne dupa forma de moment si evolutiile avute pana-n aceasta faza a competitiei! Martina Trevisan a ajuns la noua succesuri consecutive pe zgura, iar dupa ce a iesit campioana la Rabat WTA, le-a eliminat pe zgura pariziana (unde n-a cedat deloc set pana acum) pe australianca Daria Saville Gavrilova (6-3 6-4 / si-a cedat serviciul de doua ori, realizand patru break-uri pe parte de retur) in turul al treilea – respectiv bielorusa Aliaksandra Sasnovich (7-6 7-5 / si-a cedat serviciul de cinci ori, realizand sase break-uri pe parte de retur) in faza optimilor de finala. De cealalta parte, de dueluri cu mult mai complicate a avut parte Annie Leylah Fernandez – cu elvetianca Belinda Bencic (7-5 3-6 7-5 / si-a cedat serviciul de sase ori, realizand tot atatea break-uri pe parte de retur) in runda cu numarul trei, respectiv americanca Amanda Anisimova (6-3 4-6 6-3 / si-a cedat serviciul de patru ori, realizand sase break-uri pe retur) in faza optimilor.

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set @ Martina Trevisan
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde