Marseille — Strasbourg: ponturi Ligue 1

Expertul Legalbet Marco Birlan propune un pariu de cota 1.68 pentru aceasta infruntare din ultima runda a primei ligi franceze.

Marseille: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Cu doua etape inainte de final, Marseille era la mana ei, in privinta locului doi – cel care duce direct in grupele UEFA Champions League.

Misiunea pentru echipa lui Sampaoli era una clara – doua victorii cu Rennes si Strasbourg. Doar ca socoteala nu s-a potrivit, iar Marseille a avut o evolutie execrabila etapa trecuta.

Payet & co. au fost invinsi cu scorul de 2-0, iar astfel AS Monaco a trecut pe locul secund, iar Marseille trebuie sa se multumeasca doar cu play-off-ul UCL.

Strasbourg: Informatii despre echipa, forma de moment, absenti

Fanii celor de la Strasbourg traiesc pe muchie de cutit, iar aceasta ultima partida din Ligue 1 decide soarta echipei pentru sezonul viitor. 

Momentan alb-albastrii se afla pe locul 5, cu 63 de puncte. Este locul care duce in Conference League. Totusi, mai exista doua scenarii pentru Strasbourg.

Oaspetii pot ajunge in Europa League sau pot rata complet Europa. Echipa este la egalitate de puncte cu Nice si la 2 puncte in spatele celor de la Rennes.

Marseille vs Strasbourg: Cote la pariuri şi pronostic

Marseille poate pierde si locul de baraj, ajungand in Europa League, daca este invinsa astazi. De partea cealalta, Strasbourg poate rata complet Europa, in cazul unui esec. Este un meci de totul sau nimic pentru ambele formatii, iar golurile ar trebui sa apara.

In tur, Marseille se impunea cu scorul de 2-0, pe terenul celor de la Strasbourg.

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
39 / 0 / 38
Calcul:
-1 188 RON
ROI:
-15.4 %
Pariuri:
1068 / 14 / 761
Calcul:
-7 865 RON
ROI:
-4.3 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 79
39 / 0 / 38
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1849
1068 / 14 / 761
Calcul
ROI: -4.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Ambele echipe marcheaza

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea Marseille — Strasbourg

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii