Marin Cilic — Matteo Arnaldi
Incheiat

Marin Cilic — Matteo Arnaldi: pronosticuri Tenis ATP Roma

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Cilic vs. Arnaldi.

Duminica la pranz, 08/05/2022, nu mai devreme de ora 15:00, Marin Cilic si Matteo Arnaldi vor juca in runda inaugurala a competitiei ATP Masters Series de la Roma (Italia, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.18 @ Marin Cilic vs. 4.90 @ Matteo Arnaldi!

MARIN CILIC (#24 ATP)

Are treizeci si trei de ani si multa experienta in spate la cel mai inalt nivel, s-a nascut la Medjugorje (Bosnia&Herzegovina) si are resedinta la Monte Carlo (Monaco) si a reprezentat mereu Croatia in competitiile internationale, este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, big-server la cei 1,98m pe care-i masoara, beneficiaza de suportul antrenorului Vilim Visak! N-a fost niciodata vreun mare zgurist la baza, dar a evoluat per total bine la precedentele trei turnee de zgura din acest an.

  • VICTORII Cilic vs. Arnaldi: nu au jucat

MATTEO ARNALDI (#277 ATP)

Are doar douazeci si unu de ani si va evolua pentru prima data in cariera pe tabloul principal al unui turneu de nivel ATP World Tour (beneficiar al unui wild-card din partea organizatorilor), s-a nascut si are resedinta la Sanremo (Italia), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,83m si beneficiaza de suportul antrenorului Alessandro Petrone! In urma cu doua saptamani a reusit cel mai important rezultat al carierei la simplu – semifinala de la Split challenger.

  • VICTORII Arnaldi vs. Cilic: nu au jucat

Marin Cilic – Matteo Arnaldi: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in minim de seturi de veteranul croat, deoarece are un imens plus de experienta si de valoare in fata oponentului pe care-l va infrunta in aceasta dupa-amiaza! Marin Cilic – asa cum aminteam si-n descriere – a evoluat surprinzator de bine (chiar daca a pierdut, a fost combativ, a castigat seturi) pe zgura de la Monte Carlo versus Taylor Harry Fritz (3-6 6-4 4-6), apoi pe zgura de la ATP Estoril versus Sebastian Baez (6-1 1-6 4-6) si cel mai recent pe zgura de la Madrid versus Albert Ramos (6-3 3-6 6-4) si mai ales impotriva campionului en-titre Alexander Zverev (6-4 4-6 4-6). De cealalta parte, mult mai tanarul Matteo Arnaldi a fost prezent in urma cu doua saptamani pe zgura de la Roma challenger – a trecut in runda inaugurala de sarbul Nikola Milojevic (2-6 6-4 6-0 / i-a oferit adversarului sapte oportunitati de break, salvand doar patru dintre ele) si a cedat duelul din faza optimilor de finala cu olandezul Jesper De Jong (1-6 6-3 3-6 / i-a oferit acestuia douasprezece oportunitati de break, salvand doar opt dintre ele, iar pe retur si-a procurat doar trei mingi de break).

Ponturi
2-0 la seturi @ Marin Cilic
Cf
Cote
1.52
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
2-0 la seturi @ Marin Cilic
100%
2 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 2

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token