Mariehamn - Honka. Pariul lui Wallberg

Tipsterul Legalbet Wallberg a realizat un pariu pe goluri pentru duelul din Finlanda dintre Mariehamn si Honka pentru care ne propune o cota de 1,73.

Mi-am indreptat atentia asupra duelului din Finlanda Veikkausliiga intre Mariehamn si Honka, doua dintre cele mai spectaculoase echipe din intreg campionatul din punct de vedere al mediei de goluri, 3.2 goluri/meci in duelurile celor de la Mariehamn si 2.9 in cele ale lui Honka, pentru care vreau sa va propun un pariu ca ambele sa marcheze, un pariu ce-l consider cu sanse mari de reusita tocmai datorita acestei statistici iar in plus, putem profita de o cota destul de atractiva de 1,73 oferita de Betano


Pana in acest moment al campionatului cele doua par a se afla in situatii opuse, astfel Mariehamn se regaseste in partea inferioara a clasamentului, locul 9 cu doar 15 puncte acumulate si lupta pentru evitarea retrogradarii, in timp ce Honka ocupa pozitia a 5-a a clasamentului cu 26 de puncte si spera la ocuparea unui loc pe podium care sa-i asigure participarea in calificarile pentru Europa League.


In situatii total opuse sunt cele doua adversare din acest duel si daca vorbim de forma lor de moment. In ultimele cinci etape Mariehamn a avut un parcurs foarte slab, cel mai slab din campionat de altfel, dupa ce a inregistrat doar 1 victorie iar in rest alte 4 infrangeri, cu un golaveraj de 4/12. De partea sa, Honka este cea mai in forma echipa si vine dupa 3 victorii si 2 remize, timp in care a totalizat un golaveraj spectaculos de 11/7.


De-a lungul sezonului Mariehamn nu a reusit sa profite de meciurile de pe teren propriu si sa adune prea multe puncte, insa ne-a obisnuit cu partide spectaculoase - 3 victorii, 1 remiza si 5 infrangeri, cu un golaveraj negativ de 14/18. Nici Honka nu a impresionat in meciurile din deplasare de pana acum, insa nici nu a cedat deloc usor - 2 victorii, 4 remize si 2 infrangeri, golaveraj negativ insa strans de 10/11.


Ele s-au infruntat deja o data in aceasta editie de campionat iar la inceputul lunii mai am avut o remiza incheiata cu scorul de 1-1. Un alt lucru interesant este acela ca in ultimele 13 dueluri directe dintre cele doua am avut goluri de ambele parti.

 

Bonus1000 RON
Pariaza
1.73
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri:
0 / 0 / 0
Calcul:
+0 RON
ROI:
0.0 %
Pariuri:
316 / 8 / 220
Calcul:
+768 RON
ROI:
+1.4 %
Wallberg

Parior profesionist cu peste 10 ani de experienta in spate, atat ca parior, cat si ca bookmaker in cadrul unei case de pariuri.

De la inceput
Pariuri: 544
316 / 8 / 220
Calcul
ROI: +1.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele echipe inscriu - Da
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide