Marcos Giron vs John Jeffrey Wolf
Incheiat

Marcos Giron vs John Jeffrey Wolf: pronosticuri tenis Houston 04/04/2024

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Giron vs. Wolf.

Joi dimineaţă, 04/04/2024, nu mai devreme de ora 03:30, Marcos Giron şi John Jeffrey Wolf vor juca în faza optimilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Houston (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România – 888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 1.45 @ Marcos Giron vs. 2.77 @ John Jeffrey Wolf!

MARCOS GIRON (#51 ATP)

Marcos Andres Giron (treizeci de ani) are ocazia de a se califica-n premieră în faza sferturilor de finală de la Houston Open şi de a continua să spere la câştigarea primului titlu de nivel ATP World Tour din carieră (are-n palmares doar două finale pierdute), chiar dacă nu este vreun aşa-zis “zgurist” la bază! A avut o evoluţie extrem de apreciată în runda inaugurală a turneului ATP de la Houston, deşi de cealaltă parte a fileului s-a aflat un adversar periculos – canadianul Denis Shapovalov (6-2 7-5 / trei aşi expediaţi, două duble greşeli comise, i-a oferit o singură minge de break oponentului – pe care a şi salvat-o imediat – fructificând trei din totalul celor şapte oportunităţi de break pe care şi le-a procurat pe parte de retur).

● VICTORII Giron vs. Wolf: 6-4 6-7 7-5 (Cleveland challenger, 2019, hard indoor), 6-3 6-3 (Cincinnati Masters, 2021, hard outdoor), 6-4 6-4 (Auckland Open, 2023, hard outdoor)

JOHN JEFFREY WOLF (#96 ATP)

John Jeffrey “J.J.” Wolf (douăzeci şi cinci de ani) s-a născut la Indian Hill, Ohio (Statele Unite) şi are reşedinţa la Cincinnati, Ohio (Statele Unite), este jucător de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,83m şi are-n palmares o singură finală de nivel ATP World Tour disputată la simplu (cu alte cinci titluri de nivel ATP Challenger Tour cucerite). A mai fost prezent pe zgura turneului ATP de la Houston şi-n anul 2022 (faza optimilor), respectiv 2023 (faza sferturilor). Victoria obţinută în primul tur de la Houston Open a fost totodată şi prima pe care americanul şi-a trecut-o în cont în sezonul regulat, pe tabloul principal al unui turneu de nivel ATP World Tour!

● VICTORII Wolf vs. Giron: nici o victorie

Marcos Giron – John Jeffrey Wolf: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o nouă partidă în care primul dintre americani va domina teritorial şi-n cele din urmă va obţine calificarea-n faza sferturilor de finală, deoarece primele trei luni ale sezonului regulat au fost mult mai bune pentru acesta – semifinalist pe hardul outdoor de la Delray Beach, finalist pe hardul indoor de la Dallas – evoluţia lui Marcos Giron din runda inaugurală a turneului ATP de la Houston fiind, de altfel, cu mult mai convingătoare decât a compatriotului (deşi a înfruntat şi-un adversar mult mai dificil). John Jeffrey Wolf a avut nevoie de set decisiv pentru a-l trimite acasă pe elveţianul care nu a fost niciodată în prima sută mondială la simplu – Alexander Ritschard (6-3 2-6 6-4 / şapte aşi expediaţi, nici o dublă greşeală comisă, şi-a cedat serviciul de trei ori, realizând tot atâtea break-uri pe parte de retur).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Primul set şi meciul @ Marcos Giron
Cf
Cote
1.75
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Primul set şi meciul @ Marcos Giron
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token