Marcos Giron vs Casper Ruud
Incheiat

Marcos Giron vs Casper Ruud: pronosticuri Tenis Los Cabos

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Giron vs. Ruud.

Joi dimineaţă, 22/02/2024, nu mai devreme de ora 02:30, Marcos Giron şi Casper Ruud vor juca în faza optimilor de simplu masculin a competiţiei ATP World Tour de la Los Cabos (Mexic, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 2.50 @ Marcos Giron vs. 1.53 @ Casper Ruud!

MARCOS GIRON (#44 ATP)

Marcos Giron (treizeci de ani) trece prin cea mai bună perioadă a carierei, iar locul pe care-l ocupă în acest moment în ierarhia mondială de simplu reprezintă şi aşa-zisul “career-best” al americanului; după ce-a dezamăgit pe parcursul lunii ianuarie (nici o victorie), a compensat din plin în luna februarie – finalist pe hardul indoor al turneului ATP de la Dallas vs. Tommy Paul (6-7 7-5 3-6), apoi semifinalist săptămâna trecută pe hardul outdoor al turneului ATP de la Delray Beach vs. Taylor Fritz (6-7 2-6). A mai fost prezent la Los Cabos şi-n 2018 (eliminat în faza optimilor) şi-n 2019 (eliminat în faza calificărilor).

● VICTORII Giron vs. Ruud: 6-3 6-4 (Tokyo – Japan Open, 2023, hard outdoor)

CASPER RUUD (#12 ATP)

Casper Ruud (douăzeci şi cinci de ani) s-a născut la Oslo (Norvegia) şi are reşedinţa la Snaroya (Norvegia), este jucător de mână dreaptă care execută backhand-ul cu ambele mâini, măsoară în jur de 1,83m şi-a fost la un moment dat clasat chiar al 2-lea în lume la simplu (12/09/2022). Are-n palmares zece titluri de nivel ATP World Tour la simplu (nouă pe zgură, unul singur pe hard outdoor – de aici deducem şi care ar fi suprafaţa preferată a nordicului) şi-a disputat finale de Grand Slam la French Open (2022, 2023) şi la US Open (2022) – dar şi-o finală neaşteptată pe hardul indoor de la “Turneul Campionilor” (2022). Nu a mai fost prezent de-a lungul carierei pe hardul outdoor al turneului ATP World Tour de la Los Cabos!

● VICTORII Ruud vs. Giron: 6-2 6-1 (Paris-Bercy Masters, 2021, hard indoor)

Marcos Giron – Casper Ruud: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o partidă (per total) echilibrată şi chiar deschisă oricărui rezultat, pentru simplul fapt că favoritul numărul patru al competiţiei de la Los Cabos n-are puncte de apărat aici şi n-a mai evoluat din data de 02/02/2024 din “Davis Cup” (pe hard indoor) – în timp ce “outsider”-ul american trece printr-o formă de moment “de zile mari” şi-a debutat deja cu victorie la această ediţie de la Los Cabos ATP! Marcos Giron l-a eliminat în runda inaugurală pe japonezul Taro Daniel (6-4 7-5 / doi aşi expediaţi, o singură dublă greşeală comisă, şi-a cedat serviciul de două ori, realizând în schimb un total de patru break-uri pe parte de retur), ajungând la opt victorii şi patru înfrângeri pe parcursul sezonului regulat.

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Ponturi
Minim1set @ Marcos Giron
Cf
Cote
1.55
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Minim1set @ Marcos Giron
100%
1 vot
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token