Marco Trungelliti — Albert Ramos
Incheiat

Marco Trungelliti — Albert Ramos: pronosticuri Tenis Valencia

Acțiune

Tipster-ul Legalbet Marian oferă predicţia sa din tenis pentru meciul Trungelliti vs. Ramos.

Marţi la amiază, 21/11/2023, nu mai devreme de ora 16:00, Marco Trungelliti şi Albert Ramos-Vinolas vor juca în primul tur de simplu masculin al competiţiei ATP Challenger Tour de la Valencia (Spania, zgură). Una dintre casele de pariuri online licenţiate în România888sport – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cei doi jucători: 2.62 @ Marco Trungelliti vs. 1.47 @ Albert Ramos-Vinolas!

MARCO TRUNGELLITI (#242 ATP)

Marco Trungelliti (treizeci şi trei de ani) s-a nascut la Santiago Del Estero (Argentina) şi are reşedinta la Ordino (Andorra) – n-are mai deloc experienta-n spate la nivel ATP World Tour (treizeci şi trei de meciuri disputate de-a lungul carierei la acest nivel) şi-a fost clasat cel mai sus al #112-lea în lume la simplu! Are-n palmares doua titluri de nivel ATP Challenger Tour şi alte nouă finale pierdute (la simplu) şi putem să-l catalogăm a fi (de departe) un aşa-zis “zgurist” la bază! Este jucator de mână dreaptă, care execută backhand-ul cu ambele mâini – măsoară-n jur de 1,78m şi n-a mai fost prezent la Valencia challenger.

● VICTORII Trungelliti vs. Ramos: 6-7 7-6 10-8 (Bundesliga-men, 2019, zgură)

ALBERT RAMOS (#96 ATP)

Albert Ramos-Vinolas (treizeci şi cinci de ani) s-a nascut la Barcelona (Spania) şi are reşedinta la Mataro (Spania) – are infinit mai multă experienţă-n spate la nivel ATP World Tour – fiind la un moment dat clasat chiar al #17-lea în lume la simplu (08/05/2017); are-n palmares patru titluri de simplu la acest nivel (toate cucerite pe zgură – suprafaţa preferată şi a spaniolului). N-a mai fost prezent nici el la ediţia precedentă a turneului ATP Challenger Tour de la Valencia! A disputat o singură finală în sezonul regulat – pe zgura turneului ATP World Tour de la Gstaad (Elveţia) – pierdută cu Pedro Cachin (6-3 0-6 5-7). Este jucator de mana stanga care executa reverul cu ambele maini şi masoara-n jur de 1,88m!

● VICTORII Ramos vs. Trungelliti: 6-1 6-2 (Sevilla challenger, 2013, zgură), 6-3 6-4 7-5 (Grand Slam-ul de la French Open, 2016, zgură)

Marco Trungelliti – Albert Ramos: Cote la pariuri şi predicţii pariuri

Mizez pe o nouă partidă (per total) echilibrată între cei doi veterani, pe tiparul celui mai recent dintre meciurile directe, pentru simplul fapt că ambii practică cel mai bun tenis al lor pe acest tip de suprafaţă lentă (zgura) – iar “outsider”-ul este cel aflat într-o formă de moment mai bună şi cel care s-a acomodat deja cu condiţiile şi suprafaţa de joc de la Valencia, fiind prezent aici şi săptămâna trecută! Marco Trungelliti a cucerit în data de 19/11/2023 turneul ITF M15 Valencia după o finală dominată copios cu ibericul Carlos Gimeno Traver (6-0 6-2). De cealaltă parte, spaniolul Albert Ramos-Vinolas a evoluat ultima oară în 08/11/2023 în “optimi” la Sofia (hard indoor) vs. francezul Adrian Mannarino (4-6 4-6).

● Îţi mulţumim că ai citit acest articol! Rămâi alaturi de noi, deoarece avem zilnic şi mai multe ponturi din tenis şi propuneri de bilete interesante, doar de la casele de pariuri online licenţiate în România!

Pont
Peste 20,5 game-uri în meci
Cf
Cote
1.65
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru Challenger
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 20,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Bonusuri

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Copy the token