Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Marco Birlan recomanda Biletul Zilei - 14 August

0

Avem parte de spectacol in Super Cupa?

Astazi oferta este destul de modesta, insa am reusit sa gasesc doua evenimente interesante. Legia se deplaseaza in Grecia pentru o lupta de Europa League, in timp ce Chelsea si Liverpool isi disputa Super Cupa Europei. Biletul Zilei are o cota generoasa, de 2.09.

Atromitos - Legia

Polonezii nu au inceput excelent acest sezon, insa o calificare in grupele Europa League ar lasa lucrurile sa mearga pe fagasul normal. Legia pare experta in 0-0, ultimele 3 partide oficiale ale lor terminandu-se fara gol. De altfel, mansa tur dintre Atromitos si Legia a ramas indecisa, asadar ma astept la un nou duel inchis, cu ambele formatii jucand prudent. Legia e echipa mai valoroasa si mai experimentata, de la care ma astept sa nu piarda, cel putin in 90 de minute.

PRONOSTIC: x2 & sub 3.5 goluri (1.55)

Liverpool - Chelsea

Se intalnesc detinatoarele Champions League si Europa League, in una din cele mai spectaculoase partide ale verii. Liverpool tocmai ce a marcat de 4 ori la debutul in Premier League, in timp ce Chelsea a incasat 4 goluri de la Manchester United. Tinand cont de aceste rezultate din prima etapa dar si de faptul ca se joaca cu trofeul pe masa, ar trebui sa avem parte de o partida spectaculoasa. Cu siguranta ca ambele vor incerca sa atace inca din start pentru a lua un avantaj, iar un gol marcat in prima repriza este realizabil.

PRONOSTIC: minim un gol marcat in prima repriza (1.35)

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.09
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
20 / 0 / 19
Calcul:
-627 RON
ROI:
-16.1 %
Pariuri:
265 / 0 / 193
Calcul:
-3 663 RON
ROI:
-8.0 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 39
20 / 0 / 19
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 465
265 / 0 / 193
Calcul
ROI: -8.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
pronosticurile se afla in articol
Comentarii
Niciun comentariu momentan