Marc-Andrea Huesler — Juan Pablo Ficovich: pronosticuri Tenis ATP Aguascalientes

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Huesler vs. Ficovich.

Duminica seara, 24/04/2022, nu mai devreme de ora 20:00, Marc-Andrea Huesler si Juan Pablo Ficovich vor juca in MAREA FINALA a competitiei ATP Challenger Tour de la Aguascalientes (Mexic, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.66 @ Marc-Andrea Huesler vs. 2.10 @ Juan Pablo Ficovich!

MARC-ANDREA HUESLER (#144 ATP)

A urcat deja paisprezece locuri in ierarhia mondiala masculina de simplu, inregistrand un nou career-best indiferent de rezultatul acestei finale! Are douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Zurich (Elvetia) si are resedinta la Ruschlikon (Elvetia), este jucator de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,96m si poseda un prim serviciu eficient, beneficiaza de suportul antrenorilor Thiemo Scharfenberger & Juerg Huesler & fostul mare dublist Julian Knowle – cooptat cel mai recent.

  • VICTORII Huesler vs. Ficovich: 6-4 6-1 (Mexico City challenger, 2022, zgura)

JUAN PABLO FICOVICH (#204 ATP)

A urcat si el douazeci si trei de locuri in clasamentul live de simplu gratie acestei finale si inregistreaza de asemenea un nou career-best indiferent de care va fi deznodamantul! Are tot douazeci si cinci de ani, s-a nascut la Buenos Aires (Argentina) si are resedinta la Berazategui (Argentina), este jucator de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,91m si beneficiaza de suportul antrenorului Juan Pablo Gandara. Are in palmares un singur titlu de nivel ATP Challenger Tour la simpu!

  • VICTORII Ficovich vs. Huesler: 6-7 6-3 6-4 (ITF Futures, 2017, zgura)

Marc-Andrea Huesler – Juan Pablo Ficovich: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua victorie a elvetianului, acesta fiind – fara sa exagerez cu nimic – cel mai in forma tenismen aflat pe zgura mexicanilor la ora actuala (douasprezece victorii din treisprezece meciuri disputate in cadrul turneelor Mexico City challenger – San Luis Potosi challenger – Aguascalientes challenger – desfasurate pe parcursul lunii aprilie). Marc-Andrea Huesler l-a eliminat in minim de seturi in penultimul act al competitiei de la Aguascalientes challenger pe romanul Filip Cristian Jianu (6-3 7-6 / doisprezece asi expediati, nici o dubla greseala comisa, si-a cedat serviciul o singura data, realizand doua break-uri pe parte de retur), in ciuda faptului ca-n precedentele trei partide a avut nevoie mereu de set decisiv pentru a-si elimina adversarii (practic si-a ridicat nivelul jocului, exact cand a trebuit). De cealalta parte, sud-americanul Juan Pablo Ficovich joaca prima finala a sezonului regulat si l-a eliminat (dupa un adevarat meci-thriller) in semifinale pe experimentatul italian Federico Gaio (6-7 7-5 6-4 / unsprezece asi expediati, patru duble greseli comise, si-a cedat serviciul o data, realizand trei break-uri pe retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
49 / 4 / 53
Calcul:
-683 RON
ROI:
-6.4 %
Pariuri:
1402 / 103 / 1107
Calcul:
-4 765 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 108
49 / 4 / 53
Calcul:
ROI: -6.4 %
Pariuri: 2620
1402 / 103 / 1107
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Marc-Andrea Huesler
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi