Mainz 05 — Borussia M: pont din Bundesliga

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă propune un pariu din Bundesliga.

Partida Mainz – Borussia Monchengladbach se joacă astăzi, ora 21:30, pe Mewa Arena (Mainz)

Cu greu găsești un duel mai echilibrat ca cel dintre Mainz și Borussia Monchengladbach. Ajunge să arunci o privire pe clasamentul din Bundesliga ca să îți dai seama că:

  1. Sunt vecine de clasament (locul 8 Gladbach, o poziție mai jos Mainz)
  2. Au același număr de puncte – 29
  3. Au primit cam același număr de goluri – 34 Mainz în 21 de partide, 35 Gladbach
  4. Au aproximativ același număr de goluri marcate – 33 Mainz, 38 Gladbach

Ce spun cifrele astea? Că discutăm despre două formații care nu au nicio șansă de a prinde Europa, fiind de asemenea eliminate din Cupa Germaniei, dar care nu au nici vreo emoție legată de retrogradare. Sunt la nouă puncte de poziția a 6-a, cea care dă reprezentanta Bundesligii în Conference League și la zece lungimi de locul 16, primul de sub linie. 

Mainz are în spate două rezultate pozitive consecutive, victorii cu Augsburg acasă (3-1) și la Leverkusen (3-2), în timp ce Gladbach a făcut în meciul precedent ceea ce reușește aproape în fiecare sezon, adică a învins-o pe Bayern. Este, de altfel, coșmarul bavarezilor. Cam unicul din Germania.

În tur s-a impus Mainz cu 1-0, iar precedentele două confruntări s-au terminat la egalitate, 1-1, adică sub 2.5 goluri.

Mainz – Borussia Monchengladbach: cote și pronostic

Aș îndrăzni să zic că e o perioadă bună pentru ambele formații. Mainz a fost implicată în acest început de an în niște partide extrem de spectaculoase. Cu excepția înfrângerii cu 0-4 din Cupă contra lui Bayern, a avut șapte partide în care a dat și a luat gol, iar șase dintre ele au fost GG3+. Ba unele au fost chiar GG4+! Gladbach a alternat rezultatele. A înergistrat succese categorice, precum acel 4-1 de la Hoffenheim din urmă cu patru etape, a remizat alb cu Schalke, dar a și fost călcată în picioare de Hertha (1-4). Ce cred însă e că un 3-2 cu Bayern îți oferă moral. În consecință, mă aștept la un joc cu goluri, iar Conticazino oferă o cotă 2.00 pentru o dispută în care atât Mainz, cât și Gladbach să puncteze și să avem cel puțin trei reușite în meci.  

Ponturi
Ambele marchează și cel puțin trei goluri în meci
Cf
Cote
2.00
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Bundesliga
Va fi acest pariu castigator?
Ambele marchează și cel puțin trei goluri în meci
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci
Copy the token