Magda Linette — Emma Răducanu: pronosticuri Tenis WTA Seoul

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Linette vs. Răducanu.

Vineri dimineaţă, 23/09/2022, nu mai devreme de ora 09:00, Magda Linette şi Emma Răducanu vor juca în faza sferturilor de finala a competiţiei WTA Series Tour de la Seoul (Coreea de Sud, hard outdoor). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne oferă următoarele cote la victorie pentru cele două jucătoare: 2.15 @ Magda Linette vs. 1.75 @ Emma Răducanu!

MAGDA LINETTE (#51 WTA)

Are treizeci de ani şi destul de multa experienta in spate la nivel WTA Series Tour, in conditiile in care şi-a trecut in cont doua titluri de simplu (şi trei finale pierdute) plus alte doua la dublu – iar aici il mai adaugam şi pe cel de nivel WTA Challenger 125k cucerit la simplu (Ningbo). A mai fost prezenta o singura data la turneul WTA de la Seoul – 2019 – cand ajungea pana-n finala competitiei, unde ceda totuşi lamentabil in fata cehoaicei Karolina Muchova (1-6 1-6), deşi pana atunci nu cedase vreun set!

  • VICTORII Linette vs. Răducanu: nu au jucat

EMMA RĂDUCANU (#77 WTA)

Are aproape douazeci de ani şi a declarat ca se simte excelent pe taram asiatic, asta şi-n conditiile in care mama ei – Renne – este chinezoaica de origine din Shenyang (Liaoning – China). Jucatoare de mana dreapta ce executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,75m şi beneficiaza de suportul antrenorului rus Dmitry Tursunov! Clasamentul britanicei care are şi origini romaneşti s-a “prabuşit” dupa Grand Slam-ul de la US Open (era campioana en-titre şi a fost eliminata in runda inaugurala).

  • VICTORII Răducanu vs. Linette: nu au jucat

Magda Linette – Emma Răducanu: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida per total echilibrata, deoarece poloneza este o jucatoare periculoasa pe hard outdoor şi-n general de-a lungul carierei ne-a aratat ca se simte cand evolueaza pe taram asiatic – dar totodata consider ca de la un punct incolo plusul de valoare si de talent al britanicei va cantari decisiv! Magda Linette acuza şi ceva oboseala dupa ce saptamana trecuta a evoluat in India – pe asfaltul de la WTA Chennai – acolo unde a jucat finala vs. Linda Fruhvirtova (6-4 3-6 4-6); mergand mai departe, subliniez ca tenisul prestat de poloneza la WTA Seoul nu m-a impresionat, deşi a avut adversare mediocre – olandeza Arianne Hartono (6-2 7-5), respectiv frantuzoaica Kristina Mladenovic (4-6 7-6 6-2 / trei ore petrecute pe teren, patru aşi expediati, şase duble greşeli comise, a oferit zece mingi de break şi şi-a cedat serviciul de patru ori, realizand cinci break-uri pe parte de retur). De cealalta parte, Emma Răducanu a evoluat in runda inaugurala impotriva japonezei Moyuka Uchijima (6-2 6-4), respectiv in faza optimilor de finala impotriva belgiencei Yanina Wickmayer (6-3 7-5 / noua aşi expediati, şase duble greşeli comise, şi-a cedat serviciul de doua ori, realizand cinci break-uri pe parte de retur).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 5 / 37
Calcul:
-298 RON
ROI:
-3.5 %
Pariuri:
1086 / 85 / 846
Calcul:
-7 085 RON
ROI:
-3.5 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
43 / 5 / 37
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 2018
1086 / 85 / 846
Calcul
ROI: -3.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Emma Răducanu

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi